Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

EW Theologenconferentie

29 Januari, 2018 - 09:30
Plaats: 
Harderwijk

Op maandag 29 januari vindt de EW Theologenconferentie plaats in Kerkelijk Centrum de Regenboog met het thema 'Ruimte voor de Geest - handreikingen voor geloofs- en gemeenteopbouw'.

 

Een dag voor jou als predikant of kerkelijk werker met onderwijs dat aansluit bij het werk in de plaatselijke kerk en concrete handreikingen geeft over de praktijk van het werk van de Geest in gemeenteopbouw.

Allereerst zal ’s ochtends ds. Jelle de Kok officieel worden bevestigd als predikant-toeruster binnen de Protestantse Kerk namens het Evangelisch Werkverband. Hierna zal hij spreken over het thema ‘Ruimte voor de Geest - handreikingen voor de praktijk van geloofs- en gemeenteopbouw’. Ds. Jacques Helder uit Scherpenzeel zal hierop reflecteren.

’s Middags zal dr. Gerrit Vreugdenhil spreken over ‘De gemeente dienen in betoon van Geest en kracht’, waarin hij ook in gaat op de geestelijke strijd die dit met zich meebrengt. Daarnaast is er medewerking van Hans Maat, is er op meerdere momenten in het programma ruimte voor aanbidding, verwerking en gebed voor elkaar te bidden.

Locatie: Kerkelijk Centrum de Regenboog in Harderwijk
Datum en tijd: maandag 29 januari van 10:00 - 15:30 (9:30 inloop met koffie/thee)
Prijs: €25,- (EW-partner) of €35,- (geen EW-partner)

Aanmelden via TicketJames

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband