Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Trainingsdag Levend in Christus

17 Februari, 2018 - 10:00
Plaats: 
Harmelen

Op deze trainingsdag willen we je stimuleren en trainen om door te geven wat je in de cursus ‘Levend in Christus' hebt ontvangen.

Kom naar deze dag als je overweegt zelf te cursus te gaan geven of om als je op andere manieren verder wil met wat je in de cursus geleerd hebt.  

Het Evangelisch Werkverband wil kerken en christenen helpen om de ‘bijzondere' gaven van de Geest te ontdekken en te groeien in het gebruik ervan. We ervaren dat de cursus Levend in Christus herin tot zegen is en dat de cursus in steeds meer kerken ingang krijgt. Op deze trainingsdag ‘Levend in Christus' gaan we samen aan de slag met de vraag hoe de cursus en de praktijk van verder ingang kan krijgen en wat jij daarin kan betekenen. We denken hierbij aan vormen zowel binnen de kerk (bv. gebedspastoraat) als buiten de kerk (bv. evangelisatie) waarbij gebed, profetie, genezing en bevrijding praktisch worden toegepast.

Heb je de cursus ‘Levend in Christus' afgerond of misschien op andere plekken onderwijs gevolgd op het terrein van identiteit, genezing en bevrijding? Verlang je er naar om meer verdieping en praktijk in gebedspastoraat te stimuleren in je gemeente of de plek waar jij mag werken? Wil je de cursus ‘Levend in Christus' verder helpen verspreiden of op een andere manier hierbij betrokken raken? Dan nodigen we jou en je teamleden graag uit voor deze trainingsdag. Geef door wat je geleerd en ontvangen hebt!

Aanmelden graag via een mail aan info@ewv.nl. Er wordt deze dag geen cursusgeld gevraagd, maar wel een vrijwillige bijdrage gevraagd t.b.v. het EW.

Datum: Zaterdag 17 februari 2018
Tijd: 10.00 uur - 15.00 uur
Spreker: o.a. ds. Jelle de Kok
Locatie: Harmelen

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband