Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Vorming

EW Vernieuwingsfestival 2017

Op 25 mei 2017, op Hemelvaartsdag, is het jaarlijkse EW Vernieuwingsfestival. Het thema is ‘Open hemel'. Zorg dat je erbij bent! 

25 mei 2017 | 14.00 -22.00 uur | De Basiliek - Veenendaal

Wat betekent het dat we als christenen leven onder een open hemel? Je mag vanuit een geopende hemel ontvangen wat Hij geeft in de Heilige Geest en zijn gaven, om Jezus te weerspiegelen naar de mensen om je heen.

Sprekers en samenzang
Ds. Jelle de Kok, Jan Pool en Hans Maat inspireren ons rondom dit thema, waarbij we ons willen uitstrekken naar een ontmoeting met onze God. Met een aanbiddingsband bestaande uit o.a. Kinga Ban en Elisa Krijgsman zingen we veel mooie liederen van lofprijzing en aanbidding. Ook is er cabaret door Rob Favier.

Gebed
Er is veel ruimte voor gebed en ministry. Gebed opent de hemel! We verwachten dat Gods Geest krachtig werkt in de momenten die we hiervoor in het programma hebben opgenomen.

Kinderen en tieners
Voor de kinderen is er een te gek programma, waarin ruimte is voor gezelligheid en plezier, maar ook voor samen zingen en samen bidden. Voor de allerkleinsten is er crèche. 's Middags is er voor de kinderen van groep 1 t/m 4 een fantastisch programma. De kinderen uit groep 5 t/m 8 gaan 's middags en ‘avonds met Erica Duenk leren ontdekken hoe ze samen met Hem in deze wereld het verschil kunnen maken. De tieners gaan 's middags en 's avonds met de zeer gepassioneerd spreker Karim Landoulsi op een eigentijdse en humoristische manier ontdekken wat het betekent om met Jezus te leven onder een open hemel.

Word vrijwilliger!
Help mee bouwen aan een geweldig festival en kom gratis naar het Vernieuwingsfestival! We zoeken 50 vrijwilligers voor het supergezellige kinderprogramma en voor de op- en afbouw. Ga naar de website om je op te geven.

Check www.vernieuwingsfestival.nl voor tickets en meer informatie.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband