Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Vernieuwing

Pionieren

PPP_180x100.jpg

Pionieren voor nieuwe initiatieven van kerk-zijn..

Vernieuwing en Israël

vernieuwing_israel.jpg

.. zonder Israël geen vernieuwing

Missionair kerk zijn

PPP01.jpg

Een kerk die niet werft, sterft. Ieder mens heeft recht op het evangelie. Maar hoe doe je dat als plaatselijke gemeente?

Young Evangelical Protestants

Yep_180x121.jpg

De denktank van YEP bestaat uit twintigers en dertigers die met hart, ziel en verstand God en zijn kerk willen dienen.

Genezing en bevrijding

vernieuwing_genezing-bevrijding.jpg

Jezus bracht het Koninkrijk van God in woord en daad. Genezing en bevrijding hoort daarbij. Welke plaats krijgt dat in de kerk vandaag?

Vernieuwing in Liturgie

vernieuwing_liturgie.jpg

Nieuwe initiatieven voor de kerkdienst als plek van aanbidding, zegening en ontmoeting. Nieuwe wegen bij doopgedachtenis.

EW Najaarsconferentie 22-23 november

Je wandelt met God, maar door omstandigheden komt je relatie met Hem op een laag pitje te staan. Hoe wijd je je opnieuw toe?

Verslag EW Vernieuwingsfestival 29 mei 2014

Terugblik EW Vernieuwingsfestival 2014

Afgelopen 29 mei was het Evangelisch Werkverband jaarlijkse EW-vernieuwingsfestival in de Veluwehal in Barneveld. Met een uitverkocht middag- en avondprogramma beloofde het een goede dag te worden. En dat was het zeker! Reacties stroomden binnen, waaronder: ‘Ik ben diep geraakt door de Heilige Geest. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze dag!'

Mijn lied

Nieuw EW initiatief: Muzikale gemeenteavond!

‘Mijn lied‘

In 2014 organiseert het EW, met de bekende gospelzanger/spreker Martin Brand en pianist Henk Doest, gemeenteavonden onder de naam: ‘Mijn Lied'.

In dit interactieve programma komen úw favoriete liederen aan bod. Martin en Henk nemen met hun muziek, verhalen en met úw lied de gemeente mee in een ontdekkingstocht.

De kerk uit de volkeren en Israël

De kerk uit de volkeren en Israël

Hoewel de volkeren erbij komen, blijft er voor Israël toch een unieke positie. Het onderhouden van de sabbath, de besnijdenis en de bijzondere spijswetten blijven kenmerkend voor de bijzondere band die Israël al eeuwenlang met God heeft en zij worden niet opgeheven. Het is dan ook onjuist om te zeggen dat de zondag in de plaats van de sabbath, gekomen is, de doop in plaats van de besnijdenis en dat we overal waar we Sion en Jeruzalem lezen moeten denken dat het om de kerk gaat.

Syndicate content

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband