Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Vernieuwing

Pionieren

PPP_180x100.jpg

Pionieren voor nieuwe initiatieven van kerk-zijn..

Young Evangelical Protestants

Yep_180x121.jpg

De denktank van YEP bestaat uit twintigers en dertigers die met hart, ziel en verstand God en zijn kerk willen dienen.

Genezing en bevrijding

vernieuwing_genezing-bevrijding.jpg

Jezus bracht het Koninkrijk van God in woord en daad. Genezing en bevrijding hoort daarbij. Welke plaats krijgt dat in de kerk vandaag?

Vernieuwing in Liturgie

vernieuwing_liturgie.jpg

Nieuwe initiatieven voor de kerkdienst als plek van aanbidding, zegening en ontmoeting. Nieuwe wegen bij doopgedachtenis.

Vernieuwing en Israël

vernieuwing_israel.jpg

.. zonder Israël geen vernieuwing

Missionair kerk zijn

PPP01.jpg

Een kerk die niet werft, sterft. Ieder mens heeft recht op het evangelie. Maar hoe doe je dat als plaatselijke gemeente?

Netwerkdag: Boven-natuurlijk!

‘Bidden met woorden van kennis, bidden in de kracht van de Heilige Geest' Een must voor iedereen die wil groeien in de bediening van gebed, genezing of bevrijding.

Alles draait om Jezus - EW VNF 2015

EW Vernieuwingsfestival 2015: ‘Alles draait om Jezus!'

Op 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) is het EW Vernieuwingsfestival: de koningsdag van alle christenen! Draait bij jou ook alles om Hem? Of draait jouw wereld door, zonder dat je Hem hebt opgemerkt? Er is ruimte voor gebed en we verwachten biddend dat Gods Geest krachtig werkt.

Verslag Najaarsconferentie: het vuur laait op!

"Ik merk zo weinig van God.." De uitnodigingsmail met deze zin in de onderwerp regel heeft het aantal deelnemers van de EW Najaarsconferentie ‘Heilig Vuur' opvallend sterk doen toenemen. Er is veel honger en dorst naar meer van God. Naar een zichtbare en voelbare aanwezigheid van de Heilige Geest in ons leven, en dat kon je dit weekend ook duidelijk merken. Op 22 en 23 november kwamen we samen onder de vlag van het EW om te leren, maar ook om te praktiseren: wat doet de Heilige Geest in ons leven? Hoe kunnen we vervuldraken van de Heilige Geest?

EW enquête - mening gevraagd!

Het EW doet onderzoek naar de waardering van haar communicatiemiddelen. Graag horen we hoe u/jij denkt over bijvoorbeeld de EW Nieuwsbrief of de EW Actueel. Klik hier voor een korte enquête. Elke 25ste deelnemer ontvangt een beloning, invullen duurt maximaal 3 minuten.

Alvast hartelijk bedankt!

Syndicate content

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband