Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Vernieuwing

Pionieren

PPP_180x100.jpg

Pionieren voor nieuwe initiatieven van kerk-zijn..

Genezing en bevrijding

vernieuwing_genezing-bevrijding.jpg

Jezus bracht het Koninkrijk van God in woord en daad. Genezing en bevrijding hoort daarbij. Welke plaats krijgt dat in de kerk vandaag?

Vernieuwing in Liturgie

vernieuwing_liturgie.jpg

Nieuwe initiatieven voor de kerkdienst als plek van aanbidding, zegening en ontmoeting. Nieuwe wegen bij doopgedachtenis.

Vernieuwing en Israël

vernieuwing_israel.jpg

.. zonder Israël geen vernieuwing

Missionair kerk zijn

PPP01.jpg

Een kerk die niet werft, sterft. Ieder mens heeft recht op het evangelie. Maar hoe doe je dat als plaatselijke gemeente?

Young Evangelical Protestants

Yep_180x121.jpg

De denktank van YEP bestaat uit twintigers en dertigers die met hart, ziel en verstand God en zijn kerk willen dienen.

Vacature werkgroep Genezing & Bevrijding

Werkgroep Genezing & Bevrijding is een onderdeel van Evangelisch Werkverband en is erop gericht dat genezing en bevrijding een normaal onderdeel wordt van de kerkelijke praktijk. Zij is op zoek naar een projectbegeleider (m/v) voor minimaal 8 uur per week.

De werkzaamheden zijn:
- Het coördineren van projecten m.b.t. voorlichting en onderwijs
- Netwerken in kaart brengen
- Contacten met lokale teams in Nederland
- Organiseren van bijeenkomsten zoals conferenties
- Notuleren werkgroep besprekingen

Verslag Najaarsconferentie: het vuur laait op!

"Ik merk zo weinig van God.." De uitnodigingsmail met deze zin in de onderwerp regel heeft het aantal deelnemers van de EW Najaarsconferentie ‘Heilig Vuur' opvallend sterk doen toenemen. Er is veel honger en dorst naar meer van God. Naar een zichtbare en voelbare aanwezigheid van de Heilige Geest in ons leven, en dat kon je dit weekend ook duidelijk merken. Op 22 en 23 november kwamen we samen onder de vlag van het EW om te leren, maar ook om te praktiseren: wat doet de Heilige Geest in ons leven? Hoe kunnen we vervuldraken van de Heilige Geest?

EW enquête - mening gevraagd!

Het EW doet onderzoek naar de waardering van haar communicatiemiddelen. Graag horen we hoe u/jij denkt over bijvoorbeeld de EW Nieuwsbrief of de EW Actueel. Klik hier voor een korte enquête. Elke 25ste deelnemer ontvangt een beloning, invullen duurt maximaal 3 minuten.

Alvast hartelijk bedankt!

Verslag EW Vernieuwingsfestival 29 mei 2014

Terugblik EW Vernieuwingsfestival 2014

Afgelopen 29 mei was het Evangelisch Werkverband jaarlijkse EW-vernieuwingsfestival in de Veluwehal in Barneveld. Met een uitverkocht middag- en avondprogramma beloofde het een goede dag te worden. En dat was het zeker! Reacties stroomden binnen, waaronder: ‘Ik ben diep geraakt door de Heilige Geest. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze dag!'

Syndicate content

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband