Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Vorming

50 dagen op weg met God 2014

50 dagen op weg met GodWil jij de rijkdom van het gebed ontdekken?
Verlang jij er ook naar om God dieper te leren kennen?

50 dagen op weg met God: bidden in het Koninkrijk

In het voorjaar van 2015 biedt het EW een nieuw 50dagen-op-weg-met-God -project aan dat weer gemeentebreed gebruikt kan worden van 5 april t/m 24 mei 2015 tussen Pasen en Pinksteren. Zeven weken lang wordt een relatie gelegd tussen leerling van Jezus zijn en bidden.

Alles wat Jezus zei en leerde had te maken met het koninkrijk van God. Jezus gaf zijn leerlingen het voorbeeld van hoe leven in het Koninkrijk eruitziet. Ook wat betreft het bidden was Hij hun voorbeeld. Hij liet zien hoe belangrijk het gesprek met zijn Vader voor Hem was om zijn werk op aarde te kunnen doen. Waarom is dit?
Aan de hand van het Onze Vader en Jezus' leven zoals dat in de Bijbel verteld wordt, verdiepen we ons hierin. Door Hem en zijn eigen leerlingen zullen we ontdekken en de grote kracht ervaren van een gesprek met God. 

Doet u(w gemeente) mee?

Het materiaal is vanaf 1 februari 2015 leverbaar

Initiatief & samenwerking ’50 dagen op weg met God’

‘50 dagen op weg met God' is een initiatief van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met (onder meer) de Internationale Bijbel Bond en de Evangelische Alliantie
Vertel Het Maar
stelt een apart katern besschikbaar hoe u dit project kunt koppelen aan de kindernevendienst.

Contact / Informatie over  ’50 dagen op weg met God’

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het kantoor van het Evangelisch Werkverband, hester@ewv.nl of belt u met 0342-460010

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband