Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Project MEER

Een kans voor de kerk om MEER missionair actief te zijn!

Hoe zou het zijn om honderdduizenden mensen in Nederland op een verrassende en cross-mediale manier met het evangelie in aanraking te brengen?

Stel je voor..

... heel Nederland in gesprek met elkaar over MEER diepgang in je leven! 
Het Evangelisch Werkverband is met meer dan 21 partners bezig met een missionair project, waarbij de plaatselijke kerk een sleutelrol vervult.
Op 1 september 2012 zullen honderdduizenden prachtige glossy's verspreid worden, gericht op spiritueel zoekende niet-kerkelijke mensen. Daar zijn er vier miljoen van in ons land! In de dagen daarna zal er brede media aandacht zijn voor deze glossy. 

MEER

De verspreiding van het blad zal plaatsvinden via de postcode indeling. Elke kerk of gemeente of gelovige in Nederland kan één of meerdere straten reserveren, waar zij het blad gaan verspreiden. Dat kan bijv. in de wijk van de kerk zijn, dat kunnen specifiek de studentenflats zijn, dat kan de eigen straat zijn. Natuurlijk is er nog veel meer over dit project te vertellen. Maar daarvoor verwijzen we graag naar de website, waar u alle informatie kunt vinden: www.kerk.nl Hier vindt u ook ideeën hoe u als plaatselijke kerk kunt inhaken op deze landelijke actie.

MEER MUZIEK

Gerald & Nellinda Troost

Het Evangelisch Werkverband organiseert twee tours met Gerald Troost en Hans Eschbach.
In het voorjaar van 2012 was er de ‘IserMEER Visietour'. Op zondagavonden zongen Gerald & Nellinda Troost en sprak Hans Eschbach over de roeping van de kerk, de visie en de kansen. 

In het najaar zal er een grote tour zijn van Gerald Troost met de complete band en met Hans Eschbach. Elke vrijdagavond zullen ze ergens in het land een ‘IserMEER' concert verzorgen, waarbij Hans Eschbach zal spreken.
Dit zijn missionaire avonden, gericht op mensen die willen zoeken naar ‘MEER' in hun leven. De toegangsprijs voor deze concerten is € 10,00 p.p.
Klik hier voor meer informatie, agenda, plaatsen en data!


 

Rob Favier

Ook Rob Favier, zanger, entertainer , (liedjes)schrijver en theoloog kunt u in uw gemeente uitnodigen voor een optreden in een dienst of volledig verzorgde avond over Project MEER. Op de website www.robfavier.nl leest u meer over hem.
Neem contact op met Rob Favier via 0184 - 66 26 42 of info@robfavier.nl
Ook via ons kantoor: secretariaat@ewv.nl of 0342-460010 kunt u informatie opvragen.
  

NIEUWSBRIEF PROJECT MEER

Project MEER geeft regelmatig een Nieuwsbrief uit over de ontwikkelingen van het project.
Download hieronder de nieuwsbrieven van Project MEER:

Geef je op om ook toekomstige nieuwsbrieven te ontvangen.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband