Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

EW regioconferentie

22 Maart, 2014 - 12:30
Plaats: 
Spijkenisse

Op 22 maart organiseert het Evangelisch Werkverband (EW) een speciale vernieuwingsdag in Spijkenisse. Deze dag is gericht op mensen die niet kerkbezoeker willen zijn, maar willen bouwen aan de kerk door hun gaven en talenten in te zetten. Enerzijds zal het een actieve dag zijn met workshops door diverse professionals, anderzijds is er aandacht voor het belang van rust voor de actieve gelovige.

Op 22 maart staat de Michaelkerk in Spijkenisse geheel in het teken van geestelijke vernieuwing, met het doel: mensen uitdagen om hieraan mee te werken. Tijdens deze dag kunnen de bezoekers deelnemen aan een aantal workshops, gegeven door professionals op verschillende bedieningsgebieden binnen de kerk.

De volgende professionals geven een uitgebreide workshop over hun specialisatie: Kees Kraayenoord (muziekteam), Bianca Boender (jongerenwerk), Karin Koornstra (kinderwerk) en Taco Koster (missionair werk).

Hierna volgen er kortere workshops die ingaan op inhoudelijke groei van het geloof. Kees Jan Roodenburg, Marien Kollenstaart, Pieter Both en Hans Maat verzorgen deze rondes. Daarna vindt een maaltijd plaats en zal Ron van der Spoel zijn internationale ervaringen delen.

Zandkunstenaar Gert van de Vijver zal zorgen voor unieke momenten van ontspanning. Wilt u aan deze dag deelnemen en heeft u kinderen (4-11 jaar)? Ook aan hen is gedacht! Zij kunnen hun eigen programma volgen met o.a. een poppenspeler.

Adresgegevens en routebeschrijving

Michaëlkerk, Anjerplein 1 - Spijkenisse
Kosten: €7,50 per persoon (kinderen gratis)
Opgeven: mail naam en adres naar kantoor@ewv.nl 

Vanaf de A15, afslag 16 Spijkenisse, linksaf de Hartelbrug over, einde weg bij de verkeerslichten links de Groene Kruisweg op, bij de eerste verkeerslichten links de Sportlaan in, einde weg rechts de W. Churchilllaan, direct links de Willemshoevelaan en dan meteen rechts de Anjerstraat in. De Michaëlkerk staat aan de linkerkant.

Vanaf de Spijkenisserbrug, op de Groene Kruisweg vierde verkeerslichten rechts de W. Churchilllaan in, eerste weg rechts de Hoogwerfsingel, eerste links de Anjerstraat, vlak voor het einde van de Anjerstraat staat rechts de Michaëlkerk.

Voor meer informatie: dhr. Arie Korengevel, 06-53141674. 

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband