Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Cursus bidden met en voor een ander (start)

17 Mei, 2018 - 19:45
Plaats: 
Drachten

Wil jij graag in een veilige omgeving hardop leren bidden voor een ander? Dan is deze cursus iets voor jou! In vijf avonden leer je samen met anderen van Ds. Jelle de Kok hoe je hardop kunt bidden voor een ander en hoe je je daarbij door de Heilige Geest kunt laten leiden. Door theorie en oefening in de praktijk te combineren is dit een cursus die je in staat stelt om te groeien in gebed. Hij is geschikt voor beginners en voor hen die al meer willen. Van harte welkom!

Cursusleider: Ds. Jelle de Kok
Data: donderdag 17 mei (24 mei niet), 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni 2018.
Tijd: 19.45 - 22.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop) 
Locatie: Protestantse Gemeente “De Oase”, Drachten, adres: Ringweg 3, 9201 GT Drachten
Kosten: €15,- (inclusief cursusmateriaal, leiding, koffie en thee. Mocht het bedrag voor u een struikelblok zijn, en u laat dat ons weten, dan komen we daar wel uit.)

Graag aanmelden vóór 15 mei via drachtenoase@gmail.com of telefonisch bij dhr. Jan Zuiderveen (0512-520114). Het maximum aantal deelnemers is zestig personen.

Deze cursus wordt georganiseerd vanuit verschillende kerken: Ds. Arjan Bouman (Ontmoetingskerk, Ureterp), Renate de Vries - Martini (PG Haulerwijk-Waskemeer), Janneke Plantinga (Protestantse Pioniersplek: Yours!) en Ds. Gera den Dikken en Alie Wedman (Protestantste Gemeente “De Oase”, Drachten).

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband