Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Cursus In Christus verbonden (Start)

25 Januari, 2018 - 13:30
Plaats: 
Soest

In Christus verbonden

De cursus ‘In Christus verbonden' is voor predikanten en kerkelijk werkers die hun kennis en ervaring rondom innerlijke genezing en bevrijding willen verdiepen. Aan deze cursus zijn 60 uur toegekend in het kader van de Permanente Educatie (PKN).

In vijf (afzonderlijke) dagen krijg je als deelnemer gedegen onderwijs met inzichten vanuit theologie en therapie en ga je met creatieve werkvormen zelf door een proces van innerlijke genezing heen. Hierdoor ervaar je ook hoe je anderen hierin kunt begeleiden. Tijdens dit proces is er ruimte voor de leiding, openbaring en heling door de Heilige Geest.

De cursus wordt geleid door Hans en Annie de Weerd die veel ervaring hebben met innerlijke genezing en bevrijding en contextuele therapie. Ervaar hoe je innerlijk vernieuwd kan worden en met nieuwe kracht in je gemeente, bediening en contact met gemeenteleden en pastoranten kan komen te staan.

De eerstvolgende cursus 'In Christus verbonden' start op 25 januari 2018 in Soest. Gelieve voor de kerst aan te melden i.v.m. organisatie en planning. 

Data en tijden

De training wordt gegeven op de volgende donderdagen van 13.00 tot 20.30 uur: 

  • 25 januari 2018
  • 22 februari 2018
  • 22 maart 2018
  • 19 april 2018
  • 24 mei 2018

Locatie
Alle vijf de dagen vinden plaats op de locatie ‘de Leilinden': Peter van den Breemerweg 23 in Soest

Kosten
De training kost €375,- voor EW-Partners en €425,- voor niet-EW Partners. Dit is inclusief koffie en thee en 's avonds een luxe broodmaaltijd.

Permenante Educatie
Aan deze cursus zijn 60 uur toegekend in het kader van de Permanente Educatie (PKN).

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband