Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

GGG-dag

date_range 07 september 2019
10:00 , 6 uur

De GemeenteGroeiGroepen dag is een dag van inspiratie, bemoediging, ontmoeting en toerusting. Dit jaar is het thema: ‘Dit is Mijn Lichaam’ Het belang van christelijke gemeenschapsvorming in een individualistische samenleving.

GGG-trainingsdag zaterdag 7 september
7 september 2019 organiseren we een GemeenteGroeiGroepen dag. Kom je ook? Ben je leider van een GGG of andere bijbelstudiekring dan biedt deze dag je toerusting voor je taak. Ben je deel van een GGG of bijbelstudie groep dan kun je op deze dag bemoedigd worden en leren hoe je een geloofsgesprek voert met anderen. Ook als je het verlangen hebt om een groep te starten ben je van harte welkom.

Deze dag is er om je te bemoedigen en voor je te laten bidden. Ook het aanbidden van God door samen te zingen onder leiding van een aanbiddingsteam ontbreekt niet. Er zijn workshops, waar workshopleiders met ervaring hun deskundigheid met je delen en er is ruimte voor het stellen van jouw vragen. De dag is gratis. U wordt geheel verzorgd met consumpties en lunch. U hoeft zich alleen aan te melden.

Het thema van deze dag: 'Dit is Mijn lichaam'
Het belang van christelijke gemeenschapsvorming in een individualistische samenleving. Een dag van inspiratie, bemoediging, ontmoeting en toerusting.

Programma:
10.00 - 11.00: 'Dit is Mijn lichaam' door Pieter Both. Het belang van gemeenschapsvorming en de rol van kleine groepen daarin in een individualistische samenleving
11.00 - 11.15: Pauze
11.15 - 12.30: Workshopronde 1
12.30 -13.15: Pauze
13.15 -14.15 'Ruimte voor de Geest' door Jelle de Kok: visie delen op plaatselijke toerusting en mogelijkheden voor de GGG. 
14.15- 15.30 Workshopronde 2 
15.30- 16.00 Tijd voor aanbidding
16.00 koffie/thee vertrek

Workshops

1. Peter Smilde: achtergrond en gebruik GGG materiaal.
2. Pieter Both: De nieuwe gemeenschap die Christus vormt leeft samen en deelt.
3. Inge de Rouwe: onderling pastoraat en gemeentepastoraat.
4. Jelle de Kok: ruimte voor de Geest in de kerk; belemmeringen en kansen  in relatie met de kleine groep.
5. Gerton de Wildt: verdieping in gebed krijgen in de kleine groep. O.a. luisteren naar Gods stem, praktische oefeningen.
6. Annet van Willigen: het praktiseren van de gaven van de Geest in de kleine groep.
7. Bram van Putten: Bijbel en kroeg. Hoe stel je je kring open, hoe begeleid je mensen die zoekende zijn en hoe leg je contact.
8. Ben van Werven: het Koninkrijk van God.
9. Hans Maat: evangeliseren onder de leiding van de Heilige Geest en door de kracht van de Heilige Geest.
10. Ramon de Bonte: missionair pionieren als groeigroep.

Locatie
De Regenboog, Biezenplein 1 in Harderwijk

Deze dag is gratis. Inclusief koffie, thee en lunch. Voor de organisatie en de workshops willen we je vragen om wel een ticket te bestellen

 

GGG-dag

De Regenboog
Biezenplein 1
3845 KA Harderwijk