Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Leer Luisteren Bidden

God verlangt naar contact met de mens. Van Genesis tot Openbaring zien we hoe God tot mensen spreekt en zij naar Hem luisteren en Hem volgen. Wil jij ook leren luisteren naar Gods stem? Verlang jij ernaar meer te leren over luisterend bidden? Meld je dan aan voor deze training!

date_range 05 april 2023
19.30 uur - 22.00 uur , 3 avonden

Leer Luisterend Bidden

God verlangt naar contact met de mens. Van Genesis tot Openbaring zien we hoe God tot mensen spreekt en zij naar Hem luisteren en Hem volgen. Heb jij ook een verlangen om te luisteren naar Zijn stem?

“Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen” Jakobus 4:8

Doe mee met de training Leer Luisterend Bidden. Tijdens de drie avonden zullen we je toerusten, bemoedigen en krijg je handvatten om zelf te oefenen in bidden en luisteren. Misschien ben je al bekend met gebed, dan zal het een verdieping zijn en ruimte bieden voor nieuwe ontdekkingen. Misschien is luisterend bidden nieuw voor je, dan is er ruimte om een nieuwe kant van gebed te onderzoeken en in de praktijk te brengen.

We bidden dat je hierdoor zult worden gezegend en Gods stem zo ook mag leren herkennen in je dagelijks leven. Word verrast door wat onze Hemelse Vader gaat doen en zeggen tijdens deze training Leer Luisterend Bidden.

De avonden vinden plaats op 5 & 19 april en 10 mei om 19.30 uur in de Ger. Kerk Andijk, Middenweg 4 ,1619 BL

 Mocht je vragen hebben of wil je je aanmelden voor de training, dan kan dat door te mailen aan trainingen@ewv.nl

Leer Luisteren Bidden
€ 34,95 per ticket

Ger. Kerk Andijk
Middenweg 4
1619 BL Andijk