Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Levend in Christus (Volgeboekt)

date_range 31 oktober 2019
20.00 uur , 8 avonden

Levend in Christus
(Deze cursus is volgeboekt, heb je interesse meld je dan aan voor de reservelijst. Mochten er veel aanmeldingen komen dan kan er mogelijk een nieuwe cursus gegeven worden.)

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed en genezing en bevrijding. Na deze cursus ben je beter in staat de ander te dienen vanuit jouw geloof. Deze mooie maar ook ingrijpende cursus is een must voor iedereen die graag meer wil weten over vervulling met de Heilige Geest, de gaven van de Geest, het Koninkrijk van God en onze nieuwe verantwoordelijkheid in deze wereld. Door het volgen van de cursus groei je in het toepassen van de gaven van de Heilige Geest in je (kerken)werk en leer je ook de leiding van de Heilige Geest verstaan in je leven van elke dag. Je leert groeiremmers herkennen en, met hulp van Gods Geest, blokkades doorbreken. We denken na over waar jouw persoonlijke bediening ligt binnen het Koninkrijk van God. 

De cursus is een combinatie van onderwijs en training en is acht avonden. Er is voldoende tijd om door te praten en te oefenen in de kleine groep. Er is ook ruimte voor persoonlijke vragen en gebed. Best stevig, 8 avonden, maar zie het vooral als een diepgaande investering om te komen tot persoonlijke geloofsgroei en groei in je bijdrage aan Gods werk in de wereld. Kun je 1 of 2 avonden niet, maar wil je wel graag deelnemen? Geef je dan toch maar op, fijn dat je meedoet. Van harte aanbevolen om deze cursus te volgen!

Ook gemeenteleden uit de regio en van omringende gemeentes worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze cursus.

Cursusleider:  
Jelle de Kok, predikant en toeruster bij het Evangelisch Werkverband. 

Data:       
donderdag 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december 2019, 9 en 23 januari 2020, 6 en 27 februari 2020.  

Tijd:         
Koffie/thee vanaf 19.45, aanvang 20:00 uur tot 22.00 uur 

Kosten:  
€25,00 voor eigen werkboek. Daarnaast wordt er een collecte gehouden voor het EW om de geestelijke vernieuwing in de PKN te ondersteunen.

Locatie:    
PKN Vriezeveen, gebouw Stjaavelin, Krijgerstraat 57, 7671 XX Vriezenveen

Aanmelden of meer informatie:
Karen Zwijze: karenzwijze@hotmail.com of  06 10719601

Levend in Christus (Volgeboekt)
€ 25,00 per ticket

Stjaavelin
Krijgerstraat 57
7671 XX Vriezeveen