Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Lofprijs, bemoediging en voorbede

22 April, 2018 - 19:00
Plaats: 
Hoogeveen

Thema: De brullende leeuw

De regionale werkgroep Lofprijzing en bemoediging van het Evangelisch Werkverband organiseert ook het komende seizoen Lofprijzings- en bemoedigingsavonden. In het najaar van 2017 en in het voorjaar van 2018 worden 6 bijeenkomsten gehouden in de Goede Herderkerk, Middenweg 14 in Hoogeveen. Aanvang 19.00 uur.

Thema 22 april: 'De brullende leeuw' met mw. H.J Haan-de Braal.

Er is veel ruimte voor het zingen van lofprijzings- en aanbiddingsliederen. N.a.v. het thema is er een overdenking en er is ruimte voor gebed en persoonlijke voorbede. Dit laatste houdt in dat er gebedsteams aanwezig zijn die heel persoonlijk willen bidden met iemand die daarom vraagt.

De muzikale begeleiding op zowel orgel als piano wordt in 2017 verzorgd door Jaap de Kok en in 2018 is de begeleiding in handen van Ineke Diphoorn. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee.

De thema’s van de avonden sluiten aan bij het boekje ‘De hoop die in ons leeft’ dat op de Gemeente Groeigroepen wordt gebruikt. De avond is daarmee ook uitermate geschikt om te bezoeken met de gehele Gemeente Groei Groep.

 

Voel je van harte welkom!

Contactpersonen:
Pieta Diphoorn, telefoon 0528-230911
Gea Ypenga, telefoon 0528-266266

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband