Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

There is More! Next

31 Mei, 2018 - 19:30
Plaats: 
Garderen

In Gereformeerde kerk Garderen

Het Evangelisch Werkverband heeft voor de volgende There is More! Next conferentie de Schotse voorganger Alan Ross uitgenodigd om onderwijs te geven over de Bijbelse fundamenten van profetie. Op 31 mei spreekt hij op een avond in Garderen, op 1 juni op There is More! Next in Hardinxveld-Giessendam. Het is voor iedereen die wil groeien in het gebruik van de profetische gaven en de bedoeling ervan meer wil leren begrijpen. Het thema van deze dagen is ‘Hearing God's Voice': Hoe kan je de stem van de Heilige Geest leren verstaan in je leven en hoe kan je de gave van profetie ontdekken en beoefenen?

Alan Ross is voorganger in de Gateway Church in Schotland en reist al twintig jaar de wereld rond om lokale kerken en christenen te dienen met zijn profetische gaven. Eerder bezocht hij in Nederland kerken en gemeentes in onder meer Veenendaal, Rotterdam, Alkmaar, Lisse en Arnhem.

Op There is More! Next zal Alan spreken over de profetische gave. Hij zal vanuit de Bijbel uitleggen wat profetie nu precies is. Hoe ziet dat eruit in het Oude Testament en hoe ziet dat eruit in het Nieuwe Testament? Hoe zien we dit vandaag de dag en hoe kan je erin groeien? Want profetisch spreken is niet alleen van toen, het is ook voor vandaag. Het is nodig voor jou persoonlijk, voor je gemeente of kerk en het is nodig voor ons land.

Alan Ross zal ook laten zien hoe profetie werkt in de praktijk en over mensen profeteren. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk gebed en aanbidding. We nodigen je dus van harte uit om erbij te zijn!

Ga naar www.thereismore.nl/next

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband