Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
NIEUW ADRES: Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

There is More! Next - Hoogeveen

date_range 17 september 2022
10.00 tot 16.00 uur

 Come Holy Spirit...
Kom Heilige Geest! Vernieuw mijn leven!

Over de doop , de kracht en de gaven van de Heilige Geest 

Op zaterdag 17 September 2022 nodigen we jou uit voor een There is more next! in Hoogeveen met Esther Vorsterman en Hans Maat. De toegang is vrij. Wel zal een collecte worden gehouden.

 Verlang jij naar méér?
Leven uit de kracht van de Heilige Geest. Veel christenen willen dat wel, maar de praktijk is weerbarstig. Zonder die kracht is er immers geen vrucht en vermenigvuldiging. En zonder Zijn gaven kunnen wij het Koninkrijk van God niet uitbreiden in onze omgeving. Deze tijd heeft door de Geest vervulde christenen nodig, die moedig zijn en doen wat de apostelen deden. Het is vergelijkbaar met de discipelen van Jezus. Door Pinksteren en de aanraking van de Heilige Geest veranderden zijzelf en veranderden de wereld om hen heen.

Ook vandaag wordt de volheid van de Geest gegeven aan de kerk en aan jou persoonlijk en wij willen daar graag met jou voor bidden. We zien al jaren hoe mensen tot bloei komen door onze There is more next! dagen.

Wat kun je verwachten?
10.00 uur opening
10.30 uur ochtendprogramma over de leiding en doop met de Geest en Ministry gebed voor ieder
12.45 uur: Lunch
13.30 uur: Middagprogramma. Aan het einde is er gebedsbediening met ons gebedsteam en wordt er ook gebeden voor genezing!
16.00 uur: Einde dag

Tijdens de dag is er ook nog een mogelijkheid voor een praktische workshop 'Luisterend bidden'

Esther Vorsterman is een veelgevraagd spreker met een aanstekelijke passie voor Jezus, liefde voor Gods Woord, leiding van de Heilige Geest en bewogenheid voor mensen.
Haar verlangen is om mensen tot groei en bloei te zien komen. Dit doet ze door te inspireren, motiveren en mobiliseren. Tijdens haar spreekbeurten, tv-programma’s en boeken reikt ze praktische handvatten aan om het geloof toe te passen in het leven van alledag. Ze helpt je om Gods stem te verstaan en om Zijn stem te zijn.
Esther heeft de gave om ingewikkelde dingen eenvoudig te maken. Ze schildert met woorden, haar veelkleurige onderwijs en persoonlijke getuigenissen en verhalen raken vele harten en brengen deze in beweging. Ze moedigt aan om een stapje verder te gaan, zodat gewone ontmoetingen veranderen in buitengewone avonturen met Hem.
Esther (1969) is getrouwd met Eduard, afkomstig uit de bekende Burning Candles gospel familie. Samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen en woonachtig in het hart van Nederland.

Hans Maat (Theoloog en onderwijskundige leidt op bewogen, creatieve en gedreven wijze het Evangelisch Werkverband en beweegt in de kracht en gaven van de Heilige Geest. Hans heeft door de jaren heen Gods genezende en bevrijdende kracht door hem heen zien werken en is zeer profetisch. Hij is een pionier die zoekt naar vernieuwing voor de kerk met alle generaties en zet vele bedieningen in gang.
Zijn plek is uniek omdat hij zich beweegt in de traditionele kern, met name de PKN en daarnaast ook in de evangelische en charismatische kerken. Daarnaast is Hans oprichter van Sela en schrijver van vele liederen. Hans is getrouwd met Elly, onderwijzeres en coach én vader van vier kinderen en inmiddels zelfs grootvader van een kleinzoon.

De band komt uit de Pijler in Lelystad en is een echte familieband. Zij verzorgen met passie en kwaliteit de lofprijzing en aanbidding.

'There is More! Next' is bedoeld om de kerk te bekrachtigen en mensen toe te rusten als discipel van Jezus. Met 'There is More! Next' bieden we je een ervaringsplek in een vertrouwde omgeving waar je stevig onderwijs ontvangt over het werk van de Heilige Geest en waar de bijzondere uitingen en werk van de Geest worden ervaren.

Praktische info

Zaterdag 17 September 10:00 - 16:00 uur.
De Brug, Carstenstraat 81 Hoogeveen
Kosten: Deze conferentie is gratis (inclusief koffie/thee en lunch).
Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen.

There is More! Next - Hoogeveen

De Brug
Carstenstraat 81
7907 EB Hoogeveen