Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

There is More Next! - Loenen aan de Vecht

date_range 15 januari 2022
10.00 tot 16.00 uur

Op zaterdag 15 januari 2022 nodigen we jou uit voor een There is More! Next in Loenen aan de Vecht met Leo van Wijngaarden, Albert van der Heiden en Hans Maat. Een dag vullend programma rond het thema : Leven uit de kracht van de Heilige Geest. Verlang jij naar méér? Dan is deze dag iets voor jou!

Leven uit de kracht van de Heilige Geest. Veel christenen willen dat wel, maar weten niet hoe dat werkt. Zonder die kracht is er geen vrucht en vermenigvuldiging. Misschien ben je er niet zo mee opgevoed, maar deze tijd heeft door de Geest vervulde christenen nodig, die moedig zijn en doen wat de apostelen deden. De discipelen waren na Pinksteren anders dan voor Pinksteren.  
Ze ervoeren na Pinksteren de leiding van God, genazen de zieken en bevrijdden de gebondenen. Ook kwamen velen tot geloof. Het is niet zo dat deze kracht en gaven alleen beschikbaar waren voor daar en toen. Ook vandaag wordt de volheid van de Geest gegeven aan de Kerk en aan jou persoonlijk.

Heb je dorst naar méér van God? Wil je ook leven en spreken vanuit de kracht van het Evangelie en de kracht van de Geest? Wil je de zieken genezen en herstel en geloof brengen in je omgeving? Wij zijn er voor jou om je toe te rusten en voor je te bidden als je dat wilt.

Programma:
10.00 uur           opening en host: Leo van Wijngaarden
10.30 uur           ochtendprogramma met Albert van der Heiden
12.45 uur           lunch (graag zelf meenemen, koffie en thee aanwezig)
13.30 uur           middagprogramma met Hans Maat met afsluitend ministry-gebed
16.00 uur           einde dag

Albert van der Heiden en Hans Maat zijn de sprekers. 

Albert van der Heiden (spreker) is een bevlogen spreker wiens hart brandt voor de vernieuwing van de kerk en voor revival. Een toeruster en een coach en van alle markten thuis. Revivalweken en Bijbelscholen, je kan het niet bedenken of Albert heeft er, samen met zijn vrouw Michelle, ervaring mee. Wil je meer weten over Albert en Michelle? Kijk dan op https://albertenmichelle.nl/

Hans Maat (theoloog) leidt op bewogen, creatieve en gedreven wijze het Evangelisch Werkverband en beweegt in de kracht en gaven van de Heilige Geest. Hans heeft door de jaren heen Gods genezende en bevrijdende kracht door hem heen zien werken en is zeer profetisch. Hij is een pionier die zoekt naar de vernieuwing voor de kerk met alle generaties. www.ewv.nl

Leo van Wijngaarden is de host vandaag. Hij is de initiator van stichting De Donk in Hardinxveld en ons staflid die verantwoordelijk is voor onze LIFEscholen voor discipelschap. Leo is praktisch en heeft een roeping om het werk van God te faciliteren met bewogenheid en wijsheid en doet actief mee in het ministry-gebed. www.ewv.nl/lifeschool

‘There is More! Next’ is bedoeld om de kerk te bekrachtigen en mensen toe te rusten als discipel van Jezus. Met ‘There is More! Next’ bieden we je een ervaringsplek in een vertrouwde omgeving waar je stevig onderwijs ontvangt over het werk van de Heilige Geest en waar de bijzondere uitingen en werk van de Geest worden ervaren.

There is More Next! - Loenen aan de Vecht

Bouwbedrijf Leeuwenbergh
Oostkanaaldijk 17A
3632 GA Loenen aan de Vecht