Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

There is More Next - Maasland

date_range 07 maart 2020
10:00 - 16:30

There is more! – next - Zaterdag 7 maart 2020 in Maasland

(Het) geloof dat bergen verzet!
Je weet dat er méér is! Meer geloof en gaven van de Heilige Geest. Wie op 7 maart naar de There is more! -next dagconferentie komt ontdekt het meer van het koninkrijk en van de Heilige Geest. Wij nodigen jou van harte uit om op een veilige manier kennis te  maken met de gaven van de Geest.

Wat kun je verwachten?
We geven in de ochtend diepgaand Bijbelonderwijs over ‘echt geloof’ o.l.v. Hans Maat. In de middag oefenen we met het luisteren naar Gods stem, want dat is echt de sleutel in het leven door de Geest. Dit zal Esther Vorsterman van Oijen met ons bespreken en oefenen.

Deels splitsen we op in twee seminars, waardoor je kunt kiezen op welk niveau je wilt oefenen in het spreken van God.

Er is ’s middags bediening met ruimte voor het gebed voor genezing, voor het activeren van gaven en bestemming en voor persoonlijk gebed.

We focussen deze dag op geloof. Het geloof dat bergen verzet. Jezus zegt in Mattheus 17: Ik verzeker jullie: als jullie geloof hebben als een ​mosterdzaadje, dan zullen jullie tegen die berg zeggen: “Verplaats je van hier naar daar!” en dan zal hij zich verplaatsen. Niets zal voor jullie onmogelijk zijn.’

Echt geloof is geloof dat bergen kan verplaatsen en een gave van de Geest van God. Maar vaak lijkt je geloof ontoereikend en we zien dat iemand niet geneest of het wonder uitblijft. Geloof kun je ook niet zelf scheppen, je ontvangt het. Het echte geloof is van Boven, het is krachtig en is verbonden met Jezus.

We gaan deze dag dat geloof vanuit de Bijbel ontdekken en het ook toepassen. Je denken wordt vernieuwd, je wordt genezen of ervaart een nieuwe vrijheid. Er komt herstel in relaties en mensen ontvangen wat God hen wil geven.

Tijd
10:00 - 16:30 uur

Geef je op:
Klik hier

Om over na te denken:

  • Wees er snel bij want vol is vol
  • Neem je team of je vrienden mee
  • Neem gerust mensen mee die God nog niet kennen

Tot slot:

  • Ten eerste denken veel mensen: 'Waren er maar meer mensen van mijn team hier aanwezig.'
  • Ten tweede denken veel mensen: 'Dit is goed, maar hoe ga ik dit laten landen in mijn omgeving.'
  • Ten derde realiseren we ons vaak dat de mensen die de conferentie het hardst nodig hebben er niet zijn.

Wij denken dus: Als jij er maar bent. De teamleider, de netwerkleider, de bestuurder, de opziener, de voorganger, de coach.

There is More Next - Maasland
€ 10,00 per ticket

Lentiz gebouw
Commandeurskade 22
Maasland