Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Training Ministrygebed (start)

19 April, 2018 - 19:00
Plaats: 
Huizen

De stem van God beter leren verstaan en delen wat je hoort

Wil je de stem van God beter leren verstaan door meer luisterend te bidden? Wil je dat wat je verstaat beter leren begrijpen en ook delen? Wil je je ontwikkelen in ministrygebed (persoonlijke voorbede)? Voor jou is deze training.

Je wilt groeien in je relatie met de Heer. Meer van Jezus leren door zijn stem te verstaan. Van daaruit leven en voor anderen tot zegen zijn. Dat kan door gebed, luisterend bidden en persoonlijke voorbede (ook wel ‘ministrygebed’ genoemd). Daar gaat deze training over.

Theorie en praktijk
Er komen verschillende onderwerpen aan bod als het gaat om luisterend bidden en Ministrygebed:

• Heiliging
• Intimiteit, honger en dorst
• Dienstbaar zijn in de kracht van de Heilige Geest
• Roeping, bestemming
• Innerlijke genezing, bevrijding
• Voorbede, strategisch gebed

Naast deze meer theoretische kant is er veel ruimte voor de praktijk. In kleine groepjes kun je leren luisterend te bidden en persoonlijke voorbede oefenen. In deze veilige omgeving kan je constructieve feedback leren geven aan andere bidders. Zo ontstaat gedeelde kennis, ervaring veiligheid om elkaar op te bouwen.

Data en locatie
De training omvat vijf donderdagavonden: 19 april, 17 mei, 14 juni, 5 juli en 6 september, steeds 19.00 tot 22.00 uur. Daarnaast zijn er twee intensieve trainingsdagen: vrijdag 25 mei (middag en avond) en zaterdag 26 mei (ochtend en middag). De training vindt plaats in de Kruiskerk, J. van Wassenaerstraat 1 in Huizen. Het is mogelijk om alleen de twee intensieve trainingsdagen te bezoeken. Het is niet mogelijk om alleen de trainingsavonden op donderdag te bezoeken.

De training vindt plaats in de Kruiskerk, J. van Wassenaerstraat 1 in Huizen.

Aanmelden en kosten
Wil je meedoen aan de training Ministrygebed? Stuur dan een e-mail naar elzemarie@ewv.nl. Vermeld daarin je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Geef aan of je mee wilt doen aan de hele training (5 avonden + 25 en 26 mei), of alleen aan de intensieve trainingsdagen (25 en 26 mei).

De kosten voor de training:
• Totale training (vijf donderdagavonden + 25 en 26 mei): € 50,00
• Alleen de intensieve trainingsdagen (25 en 26 mei): € 30,00

Wil je meer informatie? E-mail dan naar wanhon@ewv.nl. 

Ministrybidder zijn tijdens de There is More! - conferentie
Het EW organiseert in oktober 2018 voor de derde keer de conferentie ‘There is More!’. Misschien wil je op die conferentie beschikbaar zijn als bidder. Dan is deze training Ministrygebed een goed startpunt. Aanvullend daarop vragen we je dan om deel te nemen aan de voorbereidingsdagen op zaterdag 23 juni, 15 september en 6 oktober, in Wezep, Gouda respectievelijk Veenendaal. Deelname aan deze drie dagen kost €25,00.  

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband