Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Vernieuwingsavond Regio Rijnmond

18 November, 2017 - 20:00
Plaats: 
Spijkenisse

Ook dit jaar worden er vanuit het Evangelisch Werkverband in samenwerking met New Wine Nederland in Spijkenisse vernieuwingsavonden georganiseerd. Het doel van deze avonden is om een stimulans te zijn tot geestelijke vernieuwing en verdieping voor de christenen in de Regio Rijnmond.

Er is de tijd voor lofprijs en aanbidding, gevolgd door een bijbels thema. Deze avond zal Willem Ouweneel spreken over het thema: 'Hoe spreek ik over het geloof?'. Daarna is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede.

De avond wordt gehouden op zaterdagavond in de Michaëlkerk (Anjerplein 1, Spijkenisse) van 20.00 tot 22.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30.

Meer informatie is te krijgen bij: Arie Korengevel, amkorengevel@hetnet.nl of Pieter Both predikant@debrugspijkenisse.nl. 

Op 17 maart 2018 vindt een tweede vernieuwingssavond plaats. Jelle de Kok zal dan spreken over 1 Petrus: 'De hoop die in ons leeft' (het onderwerp van de huiskringen seizoen '17/'18). Hier worden gelovigen priesters genoemd. Wat betekent dat en wat verandert dat in onze houding naar de wereld? Klik hier voor meer informatie.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband