Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

LIFEschool

LIFEschool

Vanaf september 2021 starten wij een éénjarige parttime school, die we LIFEschool hebben genoemd. Een traject dat van christenen echte discipelen maakt. Mensen die leven in de kracht van de Heilige Geest. We werken samen met een team van docenten die weten en doorleefd hebben waar ze over spreken. In deze jaarschool werken we in 5 modules op een praktische manier aan jouw vorming, geloof en bestemming.

Jezus zegt in Mattheus 6:33: “Zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en alles wat u nodig heeft zult u erbij ontvangen.” Dat is de werkelijkheid van een gelovige die vanuit zijn erfenis leeft in een diepe verbondenheid met God.

"Het is onze missie om jou te helpen groeien en je te activeren in je bestemming."

We leggen een hele brede basis voor jouw identiteit als christen. Samen bouwen we aan een gezond karakter, een gezonde Bijbelse theologie en een sterk karakter. We zijn gericht op het zichtbaar worden van het Koninkrijk in jouw leven. 

Als je een partner hebt met wie je je leven deelt, dan is het echt heel fijn als je dit samen kunt doen. Het zal een zegen zijn voor je gezin en voor de relaties die je hebt.

We zien de aanmeldingen hard gaan. In twee weken al 33 aanmeldingen, dus wil je deze reis gaan maken ga dan naar www.ewv.nl/lifeschool