Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Doneren

Periodieke giften

Wist u dat het voordelig is om uw giften periodiek vast te leggen? Met een periodieke schenking (ook wel lijfrente genoemd) kiest u ervoor om jaarlijks (tenminste 5 jaar) een vast bedrag aan het Evangelisch Werkverband te doneren. Dit wordt ook wel een lijfrente genoemd.

Zo’n schenking is volledig fiscaal aftrekbaar. Dit in tegenstelling tot normale giften, die pas vanaf 1% en tot 10% van uw inkomen aftrekbaar zijn. Het EW is erg gebaat als mensen hun giften periodiek vast leggen.

Voordelig

Wat zijn de voordelen van een overeenkomst voor periodieke giften?

  • Meer geestelijke vernieuwing in onze kerken door de kracht van de Heilige Geest
  • U stelt ons in de gelegenheid om uw geld duurzaam in te zetten
  • Uw periodieke giften zijn volledig aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.
  • U hoeft niet langs een notaris voor het aangaan van de overeenkomst

Bereken uw voordeel

Op de website www.schenkservice.nl berekent u zelf hoeveel u bespaart. Wilt u meer voor het EW betekenen? Overweeg dan om ook uw belastingvoordeel aan het EW te schenken. U geeft meer zonder dat het extra kost!

Gemakkelijk afsluiten

Het afsluiten van een periodieke gift gaat makkelijk. U hoeft niet langs een notaris voor het aangaan van een overeenkomst.

  • Allereerst downloadt u de digitale overeenkomst. Of u neemt contact met ons op en ontvangt van ons de overeenkomst per post.
  • U vult de overeenkomst in en ondertekent die.
  • De overeenkomst stuurt u per post naar ons adres.
  • Wij vullen onze gegevens in en sturen u het originele exemplaar retour voor uw eigen administratie. Wij bewaren een kopie.

Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
info@ewv.nl / 0342-460010

Vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat u misschien vragen over dit onderwerp heeft. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact opnemen met dhr. H.J. (Hans) Maat, 0342–460010.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband