Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Deelnemers GemeenteGroeiGroep Beilen

"De GGG is een tegenhanger van de wereld. We zoeken naar oplossingen die anders zijn dan in deze wereld gebruikelijk zijn. We hebben steun aan elkaar."

Enkele uitspraken van deelnemers GemeenteGroeiGroepen vanuit Beilen:

Ik doe mee met de GGG, omdat ik in de kerkdiensten het Woord en de diepgang miste. Bij de GGG worden verschillende meningen gerespecteerd.

De GGG is een tegenhanger van de wereld. We zoeken naar oplossingen die anders zijn dan in deze wereld gebruikelijk zijn. We hebben steun aan elkaar.

Ik doe mee met de GGG om met de Bijbel bezig te zijn. Samen leren vanuit Gods Woord.

Ik doe mee met de GGG, omdat samen geloven sterker maakt. In de jaren dat ik mee doe, ben ik gegroeid in mijn geloof. Samen de bijbel lezen, bespreken en van elkaar leren!

Ik doe mee met de GGG, omdat ik het nodig heb! De afgelopen jaren heb ik samen met mijn groepsgenoten zoveel geleerd door het samen bijbellezen en erover door te praten. Maar ook door 'Gods-ervaringen' te delen met elkaar. Bemoedigend!

Het is fijn en leerzaam om elk jaar met een nieuw thema en nieuwe verhalen bezig te zijn. Het mooiste vind ik om met elkaar te delen hoe je over verschillende gebeurtenissen in de Bijbel denkt en gelooft en daardoor te groeien in geloof en relaties onderling. (Anna)

Ik doe mee met de GGG, omdat daarin elke keer een Bijbelgedeelte centraal staat en de vragen  er uiteindelijk toe leiden om voor jezelf te bepalen wat dat te betekenen heeft voor je leven van alle dag (bouwstenen).  Ik vind het fijn om zo samen over je geloof te praten, n.a.v. een Bijbelgedeelte. Op deze manier wordt de bijbel heel praktisch en toepasbaar gemaakt. (Diana)

Uitgelicht
Pagina Deelnemers GemeenteGroeiGroep Beilen - Getuigenissen
Getuigenissen