Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Digitale Pinksterconferentie

Geschreven door op Stichting Opwekking heeft het initiatief genomen om bij het wegvallen van de grote conferentie van Opwekking samen met diverse partners een digitale Pinksterconferentie te organiseren. Het EW is naast de PKN en de EO ook partner van deze komende Pinksterconferentie.

Digitale Pinksterconferentie Samen kerk, samen sterk”

Sprekers Digitale pinksterconferentieStichting Opwekking heeft het initiatief genomen om bij het wegvallen van de grote conferentie van Opwekking samen met diverse partners een digitale Pinksterconferentie te organiseren. Het EW is naast de PKN en de EO ook partner van deze komende Pinksterconferentie.

We gaan dus samen in eenheid Pinksteren vieren! Het is een boeiend programma wat het hele Pinksterweekend plaatsvindt en wat live wordt uitgezonden. Op vrijdagavond zal Hans Maat als eerste de openingstoespraak houden in de dienst tussen 19.30 uur en 21.00 uur met als thema ‘Ontvang de Heilige Geest’.

Op deze site kun je de live streams en het programma bekijken. Er is ook een stream met doventolk beschikbaar (vanaf vrijdagavond).

Daarnaast kun je ook een andere bekende partner van ons volgen, namelijk Groot Nieuwsradio.

Klik hier voor de live stream.

Luister hier naar de openingstoespraak van Hans Maat (vanaf 2 uur en 5 minuten).