Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Ds. Geralda Rohaan - In Christus verbonden

Geschreven door op In 2018 volgde ik de cursus: In Christus verbonden. Met enige aarzeling begon ik er aan.

In 2018 volgde ik de cursus: In Christus verbonden. Met enige aarzeling begon ik er aan. Dit in verband met eerder opgedane ervaringen in charismatisch/evangelische kring. De eerste cursusdag riep veel vragen bij mij op, maar die vragen mochten er zijn, evenals kritische kanttekeningen.

Open houding

Door de luisterende en open houding van de groepen Hans en Annie, werd ik nieuwsgierig naar het vervolg. En ik bleef. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Want deze cursus is de katalysator geweest van een proces waar God al veel eerder mee begonnen was in mijn leven. Heel bijzonder vond ik de enorme openheid en eerlijkheid van de groep naar elkaar toe. Het nodigde uit om je hart te delen met elkaar. Dit kon omdat Annie en Hans op uitstekende manier deze groep leidden.

Dichter bij God

Ze leerden ons onze eigen levens onder ogen te zien en alles in het licht van God te brengen. Het heeft tot nieuwe inzichten bij mezelf geleid. Me dichter bij mezelf en het verlangen wat God in mij heeft gelegd gebracht. Hierbij speelde het boek van Simone Pacot: 'Kom weer tot leven', een heel belangrijke rol. De inzichten die zij in het boek deelt met de lezer hebben me in beweging gebracht en die beweging is nog steeds gaande. Ik kan deze cursus dan ook iedereen aanbevelen!

Mevr. Ds. Geralda Rohaan

Uitgelicht
Pagina Ds. Geralda Rohaan - In Christus verbonden - Getuigenissen
Getuigenissen
Ds. Geralda Rohaan - In Christus verbonden - Quote Ina Schokker

Dank U God, voor de prachtige dag in Diever. Voor het mooie onderwijs en voor de woorden die U tot mij sprak als bevestiging waar ik U om gevraagd had! 

Ina Schokker