Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Ina Schokker - TiM next Diever

Geschreven door op Zaterdag 23 maart 2019 waren we samen met het Alphateam op de There is More Next' in Diever. Wat een geweldige dag!

Zaterdag 23 maart 2019 waren we samen met het Alphateam op de There is More Next' in Diever. Wat een geweldige dag! Wat een mooi en duidelijk onderwijs. Mooi om ook met elkaar te bidden en daarbij te luisteren naar Gods stem. 

De afgelopen weken had ik God gevraagd om een bevestiging of ik door mag gaan de discipelschapscursus ' Vrijheid in Christus'. (Freedom in Christ Ministries FICM) Een prachtig vervolg op de Alpha cursus. Maar omdat dit (nog) niet ondersteund wordt door onze predikanten, wilde ik graag een bevestiging van God. 

Omdat ik zelf wel heel erg een verlangen heb om de cursus te blijven geven, vorig jaar een groep van 13 en dit jaar een groep van 7 mensen mogen begeleiden in de cursus, maar het mag niet mijn 'ding' zijn of worden zeg maar. 

Toen we met het gebedsmoment om gingen draaien en om een beeld gingen bidden, zei diegene die voor mij bad, 
Ik krijg geen beeld door, maar wel heel duidelijk de woorden ' Er mag doorgang zijn! Hij zei; ik weet niet of je er iets mee kunt. Ik heb dit nog nooit eerder gehad, maar deze woorden krijg ik voor jou! Wauw! 

Hier kon ik zeker iets mee! De 'Vrijheid in Christus' cursus was het eerste wat in mij inkwam. Dus ik zie dit duidelijk als een bevestiging van God dat ik door mag gaan. En mensen mag bemoedigen en begeleiden om de vrijheid in Christus te vinden! 

Dank U God, voor de prachtige dag in Diever. Voor het mooie onderwijs en voor de woorden die U tot mij sprak als bevestiging waar ik U om gevraagd had! 

Ina Schokker

Uitgelicht
Pagina Ina Schokker - TiM next Diever - Getuigenissen
Getuigenissen