Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Jan Ebel Westing - Heilige Geest

Geschreven door op Onlangs was Hans Maat spreker op een avond van de Donk in Hardinxveld-Giessendam. Daar is iets bijzonders gebeurd waar ik u deelgenoot van wil maken.

Onlangs was Hans Maat spreker op een avond van de Donk in Hardinxveld-Giessendam. Daar is iets bijzonders gebeurd waar ik u deelgenoot van wil maken.

Ik ben een nuchtere, Groningse protestant die reeds 25 jaar geworteld is in de Hardinxveldse grond. Door een gebeurtenis in mijn leven was ik voor 100% overtuigd van het bestaan van God en over wat Hij voor ons in petto heeft als wij gaan sterven.  Maar God heb ik nooit echt in mijn leven ervaren. Ik was wel zoekende om iets van Gods almachtige aanwezigheid te ervaren. Nou dat is gebeurd!

Op de avond dat Hans sprak werd ik door God aangeraakt door de woorden die gesproken werden. In de loop van de avond werden  mij de handen opgelegd en werd er voor mij gebeden. Toen kwam God bij mij binnen! Sindsdien ben ik gezegend dat ik 24/7 zijn Almachtige aanwezigheid mag ervaren. Normaal heb ik mijn woordje altijd wel klaar, maar als het op spreken over geloofszaken of het voorgaan in gebed aankwam dan was ik in eens die verlegen man die niet uit zijn woorden kwam.

Nou, dat is voorbij! Ik moet me inhouden om niet van de daken te schreeuwen dat Jezus Christus mijn Heer en Verlosser is. Tot voor kort moest ik alles op papier zetten om niet met een mond vol tanden te staan, dat heb ik dus nu niet meer nodig, de Geest geeft mij de woorden in de mond.

In Christus verbonden,

​Jan Ebel Westing

Uitgelicht
Pagina Jan Ebel Westing - Heilige Geest - Getuigenissen
Getuigenissen