Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Janneke Plantinga

Geschreven door op God heeft mijn ogen geopend; ik heb nu geleerd om m’n ogen en oren open te zetten voor wat God wil zeggen.

“Jarenlang had ik een eenzijdige relatie met God” 

Janneke PlantingaJanneke Plantinga uit Drachten is PKN-pionier, ondernemer en de nieuwe voorzitter van het EW. Ze vertelt hoe zij gegroeid is in het verstaan van Gods stem en het omgaan met profetie. 

“Ik heb jarenlang een eenzijdige relatie met God gehad: als ik bad, legde ik allerlei dingen bij Hem neer, maar ik vergat te vragen: “God, wat wilt u tegen mij zeggen?” Ik heb nu geleerd om m’n ogen en oren open te zetten voor wat God wil zeggen.

In een kerkdienst waarin we als pioniers werden uitgezonden ontving ik m’n eerste profetie. Ik had hier helemaal geen ervaring mee, dus ik heb het naast me neergelegd. Toen ben ik naar There is More gegaan en daar ging een wereld voor me open. Iemand van het gebedsteam had opnieuw een profetie voor me. En, toevallig of niet, het was precies dezelfde profetie als ik in de kerkdienst had ontvangen.

Sindsdien ben ik minder zelf aan de knoppen gaan draaien, maar heb ik veel meer bij God neergelegd. Vanaf het moment dat ik het losgelaten heb, is mijn bedrijf enorm gegroeid. Een stuk discipelschap binnen mijn bedrijf, dat komt van God, daar twijfel ik niet aan.” 

Janneke Plantinga uit Drachten

Uitgelicht
Pagina Janneke Plantinga - Getuigenissen
Getuigenissen
Getuigenis Janneke Plantinga - Ewald Schaap - TiM Next 2019
Ewald Schaap - TiM Next 2019