Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Dank U Vader voor dit wonder

Geschreven door op Ik had al zeker 1.5 jaar pijn in mijn knie en voet. Heb zelf veel gebeden of God verbetering of genezing wilde geven. 

Ik had al zeker 1.5 jaar pijn in mijn knie en voet. Heb zelf veel gebeden of God verbetering of genezing wilde geven. 
Omdat mijn geloof groot is. God staat bij mij op de eerste plaats! Zondag 29 januari, op mijn verjaardag, had ik bezoek. Ik wilde eerst niet naar de kerk, maar ben toch gegaan, alsof ik door mijn Vader in de hemel geroepen werd. 

Tijdens de dienst, waarin dhr. H. Maat van het Evangelisch Werkverband spreker was. Werd door dhr. Maat gevraagd omdat hij zoiets door kreeg, of er iemand was die last had van de rechtervoet of rechterbeen. Hierbij stak ik mijn vinger op. Dhr. Maat wilde graag na de dienst met mij bidden. Nou, dat vond ik geweldig. Bidden is altijd goed. Dus na de dienst zijn we naar de hal van de Immanuel Kerk in Rijnsburg gegaan.

Dhr. Maat kwam naast mij zitten. Heb uitgelegd wat de pijn was. Ik zou 237 februari een operatie van de knie krijgen. En had veel pijn, kon bijna niet lopen. Ook mijn teen aan mijn rechtervoet was gevoelloos. Toen heeft dhr. Maat zijn hand op mijn schouder en één op mijn been/knie gelegd. En samen zijn wij gaan bidden. Ik mocht stil zijn. Dhr. Maat ging bidden. Tijdens het bidden ging mijn been erg trillen. Ik vond het best eng, maar wist en voelde dat God bij mij was. Na een poosje gebeden te hebben, vroeg dhr. Maat mij om te gaan lopen. En wat een wonder! Ik kon gewoon lopen, bijna geen pijn meer. Bijna rennend. Terwijl ik heel moeilijk liep.  

Dhr. Maat vroeg of ik helemaal geen pijn meer had. Er was nog iets, maar niet veel. Hij wilde nog even bidden. Oké ! Toen ik weer ging lopen, was de pijn weg, ook het gevoel in mijn teen was terug. Dank U Vader, voor wat U mij gaf. GENEZING!  Ik heb steeds gevoeld of het wel echt was. Wat ben ik God, mijn Hemelse Vader dankbaar. 
 
Ik ben naar het ziekenhuis gegaan, om mijn verhaal te vertellen. Hoe moest ik beginnen, maar de arts zei: ‘als je een genezing uit God’s hand hebt, vertel het mij, want ik ben ook een christen’ (geweldig). Dat voelde zo goed. Hij vond het ook een wonder en wilde foto’s maken.  

Dat is gebeurd en de foto’s van nu waren nog beter als vorig jaar februari. Amen!  Een groot geschenk. Ik mocht weg en de operatie is gecanceld. Ik loop weer gewoon en heb geen pijn. Geen medicijnen meer, terwijl dat eerst soms 10x nodig was.  Ik dank mijn Vader in de Hemel elke dag voor dit wonder. Een Godsgeschenk! Ik wil het wel van de daken schreeuwen!  God geneest nu nog! God is Groot! God maakt vrij!!! 
 
Groet,  
Leny Zwanenburg 
Ik ben zo gelukkig en dankbaar. Amen. 

Uitgelicht
Pagina Leny Zwanenburg - Genezing voet - Getuigenissen
Getuigenissen