Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Open Dag LIFEschool

We begrijpen dat je even wilt proeven aan de school en wellicht ook praktische vragen hebt. Daarom organiseren we maandagavond 21 juni een online open avond in de vorm van een Webinar. Je kunt heel eenvoudig inloggen via ‘Zoom’.

LIFEschool: een school waar je geloof tot leven komt!

Vanaf september 2021 starten we met de LIFEschool van het Evangelisch Werkverband op 2 locaties in Nederland met een parttime LIFEschool. Deze school gaat jou helpen om jou te vormen, te laten groeien in je relatie met Jezus en te leven vanuit Gods koninkrijk.  

We begrijpen dat je even wilt proeven aan de school en wellicht ook praktische vragen hebt. Daarom organiseren we maandagavond  21 juni een online open avond in de vorm van een Webinar. Je kunt heel eenvoudig inloggen via ‘Zoom’. 

Wat kan ik verwachten? 

Een online meeting met twee van onze docenten, namelijk Esther Vorsterman en Hans Maat die jou inspireren en je vragen beantwoorden 

Zij verzorgen een kort inspiratiemoment over ‘Dieper gaan met God’. Ook krijg je een inkijkje in de school. Hoe gaan we bouwen aan jouw karakter en aan jouw bestemming?

De schoolleider, Leo van Wijngaarden is er ook om al jouw praktische vragen te beantwoorden. 

 Wanneer? 

Maandagavond 21 juni 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur 

Via Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/87641544235

Meeting ID: 876 4154 4235

 Alvast wat oriënteren? Kijk op www.ewv.nl/lifeschool 

 Wat is de LIFEschool in het kort? 

  • Een levensveranderend traject van 20 avonden en 3 zaterdagen met vele inspirerende docenten en een vast team van begeleiders.
  • Een plek waar je jezelf kunt zijn en groeit in je persoonlijke relatie met God, waarin je ontdekt hoe het werkt met de Heilige Geest en jouw plaats in Gods koninkrijk.
  • De plek waar we actief werken aan jouw vorming, geloof en bestemming als een discipel van Jezus.