Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Start LIFEschool in het nieuwe seizoen

Geschreven door op Vanaf september 2021 start het Evangelisch Werkverband een éénjarige parttime discipelschap school, genaamd LIFE-school. De school, die al langer bestaat wordt ondergebracht bij het Evangelisch Werkverband en verder uitgebouwd met de bedoeling om overal deze scholen te starten.

Start LIFEschool in het nieuwe seizoen

Vanaf september 2021 start het Evangelisch Werkverband een éénjarige parttime discipelschap school, genaamd LIFE-school. De school, die al langer bestaat wordt ondergebracht bij het Evangelisch Werkverband en verder uitgebouwd met de bedoeling om overal deze scholen te starten.

Het is een leer en ontdektraject van een jaar, bedoeld om te groeien in een sterk karakter, een gezonde Bijbelse theologie en een krachtige identiteit. Het werk van de Heilige Geest en het zichtbaar worden van Gods koninkrijk in het leven van de deelnemers krijgt veel aandacht.

Er wordt samengewerkt met een hecht (pastoraal) team en een breed palet van ervaren docenten, waarbij we gaandeweg zoeken naar een goede mix tussen protestantse, evangelische en charismatische docenten. In vijf modulen wordt er op een praktische manier aan vorming, geloof en bestemming gewerkt.

Hans Maat en Leo van Wijngaarden werken intensief samen om de transitie van de school tot een succes te maken en in elke provincie op termijn te kunnen starten. Voor ons eerste jaar starten we in Brandwijk en in Amersfoort. Het unieke van de school is de samenwerking tussen goede docenten die hebben doorleefd hebben waar ze over spreken in combinatie met een betrokken team. Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

De school bestaat uit vijf aaneengesloten modulen, die in 25 lessen door 15 verschillende docenten worden uitgewerkt, namelijk identiteit, relatie, principes van het koninkrijk, de bediening, gaven en kracht van de Heilige Geest en bestemming en roeping. De docenten zijn bekenden in christelijk Nederland zoals prof. Willem Ouweneel, dr. Gerrit Vreugdenhil, Esther Vorsterman, Arie de Rover, Hans Maat e.a.

De deelnemers zijn afkomstig uit alle denominaties en het wordt aanbevolen, indien mogelijk om met je partner samen deze school te volgen. Voor velen, zeker ook voor hen die afkomstig zijn uit de Protestantse kerken, is deze LIFE school een zegen gebleken!

De school zal op 2 locaties centraal in het land worden gegeven in Brandwijk en Amersfoort en zal starten in de eerste week van september.

---------------------------------------------------

LIFEschool op Groot Nieuws Radio

Op 24 april j.l. waren Hans Maat (Evangelisch Werkverband) en Leo van Wijngaarden (schoolleider) te gast in een uitzending van Brandstof op Groot Nieuws Radio. Presentator Eunice Nahuis ging met hen in gesprek over de LIFEschool. Beluister hier de opname van deze uitzending.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar op de LIFEschool die in september van start zal gaan.

---------------------------------------------------

Meer informatie, media en getuigenissen zijn hier vinden:
www.ewv.nl/lifeschool