Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

14 november: EW Najaarsconferentie

Is je geloof een beetje saai geworden en heb je het gevoel dat je niet verder komt? Verander je plan! Kom naar de EW Najaarsconferentie op 14 nov.

EW Najaarsconferentie: wandelen met God, op Zijn voorwaarden

Is je geloof een beetje saai geworden en heb je het gevoel dat je niet verder komt? Ben je ongemerkt in de sleur van het christelijke leven beland?

Je gaat geregeld naar de kerk, stuurt eventueel je kinderen naar het jeugdwerk. Dat is zo ongeveer hoe het functioneert, maar soms mis je het gevoel dat je samen discipelen van Jezus bent, ondanks alles wat je doet. 

Verander je plan. Durf opnieuw stappen te nemen in geloof. Jezus zegt: Ga en maak de volken tot mijn discipelen. Gaan? Waarheen dan en vooral hoe? Wij willen je helpen om het opnieuw in zijn handen te leggen. Voor jezelf en/of met je partner. Opnieuw de vreugde ervaren van het vrij zijn in Christus en nieuwe stappen zetten. Voor jezelf en met hen die je lief zijn.

We laten je natuurlijk niet met lege handen gaan. Je hebt de kracht van de Heilige Geest nodig. Daarom zegenen wij jou en bidden voor je om de Heilige Geest. Zodat je zelf en samen als gezin voor Jezus zal leven, maar dit keer op Zijn voorwaarden.

Met medewerking van Arjen te Brinke, Hans Maat, Frans van Velzen en Carianne Ros in de Regenboog in Harderwijk

Het programma loopt tussen 10.00 uur (aanvang 9.30 uur) en 16.00 uur. Adres: Kerkelijk Centrum De Regenboog, Biezenplein 1, Harderwijk (Voor iets verouderde navigatiesystemen: kies voor Groene Zoomweg in Harderwijk en volg op de rotonde de borden richting 'De Regenboog'.)

Klik hier om je op te geven! 

Wil je de Najaarsconferentie bekend maken in jouw gemeente of in jouw kring? Download dan dit bericht.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband