Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Word vriend van het EW!

De Protestantse kerk ligt het Evangelisch Werkverband na aan het hart. We dromen ervan dat slapende kerken wakker worden...

en dat leeglopende gemeenten het kerk-zijn opnieuw ervaren door de kracht van de Heilige Geest.

Sinds 1995 heeft het EW de missie om biddend te zoeken naar en te werken aan dát wat de kerk zo hard nodig heeft: de leiding van Gods Heilige Geest. De welbekende tekst: 'De oogst is groot, maar er zijn te weinig arbeiders om de oogst binnen te halen' geldt ook hier. Vele predikanten, kerkenraadsleden en gemeenteleden dromen van een opwekking in hun gemeente. Ze staan aan de drempel van een verandering, maar weten niet hoe ze moeten beginnen. Velen voelen zich alleen en hebben behoefte aan handvatten om het verschil te maken.

Wat doet het EW aan de geestelijke vernieuwing van de kerk?
Het EW geeft advies en bemoedigt. In de loop der jaren is er heel wat materiaal ontwikkeld om de vernieuwing van de Kerk te ondersteunen. Van materiaal voor Gemeente Groeigroepen tot cursusmateriaal: voor elke situatie proberen we gepast materiaal te leveren. Daarnaast organiseren we conferenties en het EW vernieuwingsfestival ter opbouw en bemoediging van gelovigen.

Jouw hulp is nodig!
Al dit mooie werk is niet mogelijk zonder gebed en financiële steun van onze vrienden (donateurs). We hopen dat u voor ons wilt bidden om onze taak goed te vervullen. Ook willen we u vrijmoedig om een gift vragen zodat we niet alleen ons werk kunnen doen, maar ook het bereik kunnen vergroten.  

Word vriend van het EW, steun de geestelijke vernieuwing van de kerk. Met uw gift kunnen we:
>> Velen bemoedigen door persoonlijke voorbede en toerusting
>> Mensen aansporen om tot een levend geloof te komen
>> Kerken ondersteunen met visie en geloof
>> Predikanten en kerkelijk werkers helpen en bemoedigen in hun werk
>> Gemeenteleden ondersteunen bij hun taken in de gemeente
>> EW conferenties organiseren ter opbouw van persoonlijk levend geloof
>> Cursusmateriaal ontwikkelen
>> Nieuwe gemeenten stichten 


We vinden het geweldig als u vriend wordt van het EW. Hier willen wij u graag voor bedanken door u een geschenk naar keuze te geven:
Hemelhoog Teksteditie t.w.v. €12,50 (vanaf €7,50 per maand)
Hemelhoog Basiseditie t.w.v. €25 (vanaf €10 per maand)
Hemelhoog Muziekeditie t.w.v. €55 (vanaf €15 per maand)


Help ons om deze prachtige missie mogelijk te maken! Klik hier om online (eenmalig/meermalig) te doneren. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband