Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Toerustingsconferentie Spijkenisse

Zaterdag 9 april is het zover: dé toerustingsconferentie voor mensen die dienen in de kerk, met speciale workshops en bemoedigingsavond.

 

In contact blijven met God

Tijdens je vrijwillige taak in de kerk

Op zaterdag 9 april 2016 wordt de derde regioconferentie georganiseerd in Spijkenisse. Deze dag is gericht op mensen die actief zijn als vrijwilliger in hun kerk. Of iemand nu actief is in het muziekteam, het jeugdwerk of in het evangelisatiewerk: Je vraagt je als vrijwilliger wel eens af 'Hoe blijf ik in het werk in contact met God?'

De dag start met een kort gezamenlijk hoofdprogramma om 14.30 uur. Een half uur lang samen zingen en God zoeken. Daarna gaan we uit elkaar voor lange workshops. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet aan het werk te zijn binnen dat werkveld.

Je kunt maar één workshop volgen, want ze duren drie uur en bieden veel gelegenheid om te oefenen en echt te groeien. 

De workshops:
1. Iedereen die bezig is met muziek in en rond de kerkdienst kan naar een workshop met Arend Jansen en Denise Brand . (Deze workshop begint al om 11.00 uur).
2. Heleen Quist gaat aan het werk met mensen die in het pastoraat werken of daarin interesse hebben. Ze gaat aan het werk met vragen rondom vergeving.
3. Bianca Boender komt de jeugdwerkers toerusten. Hoe bereik je hen in deze tijd? Wat zijn goede manieren?
4. Coen Nuijten helpt je als je kinderwerk doet. Zijn creativiteit werkt aanstekelijk. Je wilt ook leuke dingen bedenken om de kinderen van Jezus te vertellen.
5. Rob van Mourik gaat aan het werk om je te trainen om het evangelie te delen. Hoe doe je dat?
6. Alle kerken hebben te maken met vluchtelingen. Maar hoe ga je daarmee om? Wat werkt en wat niet? Speciaal hiervoor komt een workshop. 

Avondprogramma
Deze lange workshops eindigen om 18.00 uur. Na een gezamenlijke maaltijd sluiten we de dag af met samen zingen en een bemoedigingsavond voor ieder die actief werkt in de kerk. Deze avond begint om 19.00 uur. Menno Zandbergen zal ons op deze avond bemoedigen. Er zal ook gelegenheid zijn voor persoonlijke voorbede. (De avond is ook los toegankelijk).

Inschrijving is niet nodig. De kosten voor deze conferentie zijn 7,50 euro. De conferentie wordt georganiseerd door wijkgemeente De Brug voor de regio, als onderdeel van het werk van het Evangelisch Werkverband. Er is geen kinderopvang of kinderprogramma tijdens de conferentie.

Adres: Michaelkerk. Anjerplein 1. Spijkenisse.
Meer weten? cpieterboth@gmail.com

Download hier de poster! 

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband