Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Boek Randy Clark: De opdracht om te genezen

De opdracht om te genezen: dit boek combineert praktijkervaringen met grondige, Bijbels onderbouwde kennis op het gebied van genezing.

De opdracht om te genezen

Veel westerse christenen zien het volgen van Jezus vooral als goed zijn voor je naaste en niet zondigen. Maar wist je dat zieken genezen in zijn naam er ook bij hoort? Jezus had veel aandacht voor zieke mensen en toonde hun de liefde van de Vader door hen te genezen. Hij gaf daarmee het voorbeeld aan zijn discipelen, die Hij vervolgens uitzond met de woorden: ‘Genees de zieken.' Die opdracht staat nog steeds, want ook voor ons geldt: Jezus volgen betekent de zieken genezen.

In dit boek combineert de auteur de praktijkervaring van zijn uitzonderlijke genezingsbediening met een grondige kennis van de Bijbelse, theologische en historische kwesties die rond dit onderwerp spelen. Hij geeft uitleg over het gezag dat we hebben ontvangen om te genezen, en doet nog meer: hij laat je zien hoe het werkt. Dat is een combinatie die je maar zelden tegenkomt. De opdracht om te genezen is een krachtige aansporing om Jezus te volgen in woord én daad.

Nieuwsgierig naar de inhoud? Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Of bekijk hier de video waarin Hans Maat het boek van harte aanbeveelt:

boekpresentatie de opdracht om te genezen video Hans Maat EW
 
Bestel nu jouw exemplaar of meld je aan voor de There Is More!-conferentie en ontvang dit boek gratis. 

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband