Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Vorming » GemeenteGroeiGroepen

GGG-materiaal seizoen 2018/2019 over Jozua

Jozua leert ons wat geestelijke strijd is. Leer je mee?In seizoen 2018/2019 zullen we met het Gemeente Groei Groep-materiaal aan de slag gaan met Jozua. Een proefeditie van het materiaal verschijnt dit voorjaar. Het materiaal zelf verschijnt tegen de zomer.

Jozua laat zien wat geestelijke strijd is. Hij heeft als eerste voet gezet op de bodem van het beloofde land en gaat het volk daarin voor. Jozua is een voorloper van Jezus. Jezus heeft het Koninkrijk nabij gebracht. Ook Jezus heeft te maken met de machten van de duisternis, maar overwint die aan het kruis. Als christenen maken wij gebruik van de geestelijke wapenuitrusting die Jezus ons gegeven heeft. Geloven is opstaan, Jezus volgen en strijden om het Koninkrijk binnen te gaan dat Jezus nabij heeft gebracht en zal brengen. Opnieuw een inspirerend boekje met 16 gespreksthema’s voor je kring of groeigroep.

Wil je een seintje krijgen wanneer het nieuwe GGG-materiaal beschikbaar is? Laat het weten via info@ewv.nl! We zullen het ook aankondigen in onze nieuwsbrief.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband