Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Alles draait om Jezus - EW VNF 2015

EW Vernieuwingsfestival 2015: ‘Alles draait om Jezus!'

Op 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) is het EW Vernieuwingsfestival: de koningsdag van alle christenen! Draait bij jou ook alles om Hem? Of draait jouw wereld door, zonder dat je Hem hebt opgemerkt? Er is ruimte voor gebed en we verwachten biddend dat Gods Geest krachtig werkt.

Sprekers Henk Binnendijk (voormalig presentator EO en evangelist), Tiemen Westerduin (Compassion) en Hans Maat (directeur EW) inspireren ons rondom het thema ‘Alles draait om Jezus', waarbij we samen op weg gaan naar een ontmoeting met Hem. Tussendoor zingen we tot eer van onze God met de aanbiddingsband o.l.v. Miranda en Wilkin de Vlieger.

Voor de kinderen is er tijdens het hoofdprogramma een te gekke theatershow van Simonenzo en is er een crèche voor de allerkleinsten. Tieners hebben een hele eigen ruimte in het gebouw waar ze onder leiding van stichting ‘Be Courageous' spellen doen, chillen en luisteren naar een toffe spreker en rapper McProphet!

We sluiten de middag gezamenlijk af met cabaret van TimZingt die op dit moment een show heeft in samenwerking met Niek en Bert van de band Trinity! Na zo'n fantastische middag heb je natuurlijk honger gekregen. Geen probleem: je kunt je bij je aanmelding voor deze dag ook inschrijven voor een heerlijk buffet, verzorgd door Catering Groep Nederland of even langs onze snack kar lopen. Aan alles is gedacht!

Avondprogramma
Maar de dag is nog niet voorbij: we sluiten af met een ‘Hemelhoog' concert: een fantastische band is samengesteld uit Nederlands' beste gospelartiesten waaronder Kees Kraayenoord, Marcel en Lydia Zimmer, Joke Buis en André Bijleveld, die allen een bijdrage hebben geleverd aan onze nieuwe Protestants Evangelische Liedbundel ‘Hemelhoog'!

Als EW willen wij laten zien wat de absolute kern is: Hem liefhebben die ons eerst heeft liefgehad. We kijken ernaar uit om deze dag samen met u te beleven, te vieren en opnieuw geïnspireerd te worden met Jezus in het middelpunt! Mis het niet.

Datum en tijd: donderdag 14 mei 2015 - 14.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: De Basiliek - Veenendaal
Aanmelden via: www.vernieuwingsfestival.nl

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband