Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

There is More! Next

9 Februari, 2018 - 09:30
Plaats: 
Drachten

There is More! Next: regionale bijeenkomsten van inspiratie, bemoediging en bekrachtiging. Kom ook naar There is More! Next op 9 februari in Drachten!

Naast de grote There is More! - conferentie bieden we door het jaar heen blijvend momenten aan van inspiratie, bemoediging en bekrachtiging: There is More! Next. De eerste dag was in oktober in Harderwijk; de tweede zal zijn op 9 februari in Drachten.

Met There is More! Next bieden we je plekken waar je kan groeien in een diepere relatie met Christus, onderwijs ontvangt over het werk van de Heilige Geest in je persoonlijke leven en de gemeente en een oefenplek voor discipelschap. Ook is er veel ruimte voor aanbidding en gelegenheid om voor je te laten bidden.

We organiseren deze dagen regionaal met het oog op de lokale gemeente. We zien dat in veel kerken meer ruimte ontstaat voor het werk van de Geest en met There is More! Next we willen deze beweging stimuleren.

9 februari 2018: There is More! Next in Drachten
Op vrijdag 9 februari 2018 van 9.30 - 16.00 uur vindt There is More! Next plaats in Drachten. Meer informatie over de sprekers en het programma volgt. Aanmelden kan via TicketJames.

Locatie: PKN Wijkgemeente 'De Oase', De Ringweg 3, Drachten.

De andere There is More! Next bijeenkomsten staan (onder voorbehoud) gepland op:
- Vrijdag 13 april 2018 in Zwolle
- Vrijdag 1 juni 2018 in Hardinxveld-Giessendam 

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband