Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Contact

Vacature Marketing en communicatie coördinator

Kom jij ons team versterken?

Werk jij mee in de doelstelling van het Evangelisch Werkverband als Communicatie en Marketingmedewerker? Solliciteer dan hier naar deze baan bij het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk. 

Marketing en Communicatie coördinator

24 tot 32 uur per week

De functie bestaat uit twee onderdelen. Het onderdeel zelf-doen en het onderdeel zorgen dat het gedaan wordt. Vind je het geweldig om promotionele campagnes en acties succesvol op te zetten en uit te voeren? Wil jij de doelstelling van het Evangelisch Werkverband breed uitdragen? De inhoud waar het Evangelisch Werkverband voor staat, de vernieuwing van de kerken, geef je vorm door te denken vanuit de doelgroep, in de wijze waarop je werkt en presenteert. Hierbij houd je de impact van de content goed voor ogen naast de conversiegerichtheid. Je gebruikt hierbij online en offlinekanalen en volgt de nieuwste (online) ontwikkelingen op de voet. 

 
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de communicatie, het promotiemateriaal, het bewaken van budgetten en het vanuit je deskundigheid ondersteunen van evenementen. Je hebt feeling voor wat past bij het Evangelisch Werkverband. 
  
Jouw profiel 

  • je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • je bent sterk in organiseren en kunt goed plannen;
  • je bent goed in het schrijven van teksten;
  • je hebt feeling voor goede prijs-kwaliteit verhoudingen;
  • je kunt in een hectische omgeving werken en weet het overzicht te bewaren;
  • je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig;
  • je hebt ervaring in online marketing en social media;
  • je bent flexibel, accuraat en hebt een hands-on mentaliteit;
  • je bent klant- en servicegericht;
  • je bent een overtuigd christen, bent meelevend lid van de Protestantste Kerk in Nederland en staat van harte achter de doelstelling van het Evangelisch Werkverband.

Het Evangelisch Werkverband 

Het Evangelisch Werkverband is een bevlogen en professionele organisatie van stafleden, kantoormedewerkers en vele vrijwilligers, die eigentijds willen werken met o.a. moderne media. Wij richten ons primair op de geestelijke vernieuwing van de traditionele kerk, met name de Protestantse Kerk in Nederland. Het gaat ons om een leven van navolging van Jezus Christus in de kracht van de Heilige Geest. Wij organiseren evenementen, geven toerusting in lokale kerken en zijn missionair door het planten van kerken (pioniersplekken), huisgemeenten en het zoeken naar nieuwe vormen van evangelisatie.    

Arbeidsvoorwaarden 

Het EW volgt de cao van de dienstenorganisatie van de PKN.

Solliciteren

Je kunt online (rianne@ewv.nl) solliciteren op deze functie. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Frans de Jong (Operationeel manager a.i.) op 06 51 11 52 65.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband