Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

There is More! 2020

There is More! 2020

 
Opnieuw kondigen wij een unieke en spraakmakende There is More! conferentie aan die we D.V. van 27-29 november 2020 houden op camping 'De Betteld' in Zelhem. Deze bijeenkomsten vallen onder kerkelijke bijeenkomsten en zijn dé plek voor bemoediging, bekrachtiging en meer zicht op je bestemming in Gods koninkrijk. 
 

We benaderen op dit moment de sprekers uit Europa en zeker ook uit Nederland. De Betteld heeft een capaciteit van 400 personen (in een zaal die 1600 mensen kan hebben zonder Covid-maatregelen) en er is ook slaapgelegenheid(chalets en kamers) en catering aanwezig.
De camping is ruim en de natuur is om de hoek. Het is een zeer veilige setting.
We maken er dus geen drukke plek van maar wel een moment om nooit te vergeten!

Voor wie is de conferentie?
Gewoon voor een ieder die verlangt naar meer van Gods genade en naar de kracht van de Heilige Geest in je leven. Maar ook zeker voor hen die als leider, kerkenraadslid, jeugdleider, voorganger of stafwerker meer vermenigvuldiging willen zien in het werk in Gods koninkrijk. Denk daarbij breder dan de kerk alleen: dus ook bestuurders, zorgpersoneel, docenten in het onderwijs, ondernemers e.a. zijn zo welkom. We gaan jullie gericht aandacht geven.

We weten uit ervaring dat deze conferentie zeer krachtig is, levens verandert en dat is dan ook het primaire doel. Daarnaast krijg je goed Bijbels theologisch onderwijs en een praktijk waarin je zelf (veilig) kunt oefenen. Je kunt vanaf volgende week meer emails verwachten over het programma. Ook organiseren we seminars. 

Vanwege het maximum aantal plaatsen (400) geven we jou de kans om nu vast een plek te bemachtigen dus schrijf je nu in en reserveer vast een plek. Vanaf 11 oktober start de definitieve inschrijving.

Voorinschrijving