Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Discipelschapstrainingen Noord NL

In dit nieuwsbericht een overzicht van cursussen over o.a. discipelschap, luisterend bidden, de Heilige Geest en Bouwstenen Bijbelschool.

Staflid ds. Jelle de Kok werkt namens het EW in Noord-Nederland. Afgelopen seizoen was de respons op de cursussen overweldigend. Het gebeurde regelmatig dat de opkomst dubbel zoveel was dan het verwachtte aantal.

Regiowerkgroeplid Evelien de Groot vertelt over de cursus Kom Heilige Geest: "Mocht je de cursus nog niet hebben gevolgd, het is zeker de moeite waard. Het is een bemoediging om met elkaar in gesprek te gaan, want geloven dat je doe je samen en juist niet alleen." Een andere deelnemer zei verwachtingsvol: "Ik hoop dat het niet bij drie avonden blijft".

Cursusoverzicht 

Er gaan weer verschillende cursussen van start over onder andere de Heilige Geest, Discipelschap, Luisterend Bidden. Klik hier voor een overzicht van cursusdata en locaties. Zie ook de agenda op deze website.

Agenda 

De discipelschapstrainingen staan niet allemaal vermeld in de agenda. Deze trainingen vinden plaats in Hasselt, Haulerwijk, Surhuisterveen, Genemuiden en in Hoogezand Sappermeer.
Onderwerp: hoe leer je televen in de kracht van Jezus? En hoe dien je in de gaven van de Geet? Hier gaat de cursus van 13 avonden over. Een heel seizoen de gelgenheid om te leren en met elkaar op te trekken!

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband