Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Visie » EW in de regio

Rijnmond

Ook dit jaar worden er vanuit het Evangelisch Werkverband in samenwerking met New Wine Nederland in Spijkenisse vernieuwingsavonden georganiseerd. Het doel van deze avonden is om een stimulans te zijn tot geestelijke vernieuwing en verdieping voor de christenen in de Regio Rijnmond. Er is de tijd voor lofprijs en aanbidding, gevolgd door een bijbels thema.

Tijdens de eerste avond op 18 november 2017 zal Willem Ouweneel spreken over het thema: 'Hoe spreek ik over het geloof?'. Daarna is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede. 

Tijdens de tweede avond op 17 maart 2018 zal Jelle de Kokspreken over 1 Petrus: 'De hoop die in ons leeft' (het onderwerp van de huiskringen dit jaar). Hier worden gelovigen priesters genoemd. Wat betekent dat en wat verandert dat in onze houding naar de wereld?

De avonden wordt gehouden op zaterdagavond in de Michaëlkerk (Anjerplein1) van 20.00 tot 22.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30.  

 Meer informatie is te krijgen bij: Arie Korengevel, amkorengevel@hetnet.nl of Pieter Both predikant@debrugspijkenisse.nl

 

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband