Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Zending? (N)Iets voor mij?

In het gebouw aan de Eendrachtstraat 29a in Terschuur waar het Evangelisch Werkverband gehuisvest is hebben nog meer ideële organisaties hun domicili.
Eén daar van is OMF-Nederland. Op één van hun activiteiten ‘Serve Asia' willen we graag de aandacht vestigen! Heb je (nog) (n)iets met zending dan moet je beslist verder lezen...

Serve Asia teamreizen

Serve Asia is het kortverband programma van OMF International. Serve Asia biedt de mogelijkheid om voor korte tijd (dat is vanaf 1 maand tot 1 jaar) naar Oost-Azië te gaan en daar ervaring op te doen met zendingswerk.

Serve Asia kan mensen helpen bij het zoeken naar antwoorden op vragen zoals:
- Wat is zending eigenlijk precies?
- Roept God mij voor zendingswerk?
- Wat kan ik doen? 
- Hoe kan ik mijn werk, opleiding of vaardigheden gebruiken op het zendingsveld?
Het biedt mensen de gelegenheid om zich onder te dompelen in een andere cultuur en om met eigen ogen te zien wat zending is.

Dit jaar worden er vanuit Nederland twee teamreizen georganiseerd:

Myanmar 8-29 juli 2011

Tijdens deze reis kom je in contact met studenten en probeer je op verschillende manieren contact met hen op te bouwen, bijvoorbeeld door Engelse les te geven om zo de lokale zendelingen te ondersteunen. Daarnaast zal er een reis gemaakt worden door een gedeelte van het land, om specifiek voor die plekken te kunnen bidden.

Thailand 5-26 augustus 2011

Tijdens deze reis naar Centraal Thailand of Isaan (afhankelijk van het aantal deelnemers) ga je scholen bezoeken en probeer je de kinderen het Evangelie uit te leggen door middel van veel verschillende methoden, zoals Engelse les geven, voetbalworkshops, dramastukken, muziekles of iets anders wat je graag zou willen doen. Daarnaast zal je betrokken zijn bij de churchplanting activiteiten van het lokale team, zoals ontmoetingen met studenten en is het mogelijk om Nederlandse zendelingen te ontmoeten.

Voor meer informatie over de reizen of opgave mail: info@serveasia.nl  

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband