Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

50 Dagen op weg met God

50 Dagen scheurkalender - van Pasen tot Pinksteren

'Wachten op de Heilige Geest'

50 Dagen op weg met God
Door ‘50 Dagen op weg met God’ besteedt u samen 50 dagen lang aandacht aan het leren kennen van de Heilige Geest. Door het gebruik van de scheurkalender raakt u op een laagdrempelige manier vertrouwd met het werk van de Heilige Geest. Bovendien geeft dit project u en anderen gemeenteleden een nieuwe impuls voor dagelijks gebed en bijbellezen thuis. Alleen, met huisgenoten of het hele gezin maakt u elke dag tijd voor de ontmoeting met God. 

Scheurkalender en (digitaal) aanvullend pakket
Het Evangelisch Werkverband biedt een scheurkalender aan met iedere dag een meditatie voor volwassenen en een kinderpagina. Daarnaast is er een digitaal pakket beschikbaar met kindernevendienstmateriaal, preekschetsen en materiaal voor kringavonden. De kalender bevat 7 weekthema's met per dag een pagina voor volwassenen en een kinderpagina. Ook bevat de kalender vier Family Nights! 

 • De scheurkalender is te koop voor €3,95
 • Het aanvullend pakket (digitaal) is te koop voor €15,-

'Wachten op de Heilige Geest'
Wij weten nu dat het wachten op de belofte van de Vader betekent dat de Heilige Geest kwam op de pinksterzondag. En de komst van Gods Geest heeft heel veel in gang gezet - en dat gaat nog steeds door. Over die tijd van wachten en over op Wie we dan wachten, gaat dit vijftigdagenproject. We verlangen er naar dat we juist in de tijd tussen Pasen en Pinksteren weer enthousiast worden van de kracht van gebed en dat we Gods Geest leren kennen. 

Schrijvers en thema’s
De schrijvers Agnes HuizengaHarry KlaassensHans MaatWillem OuweneelRon van der SpoelKarsten van Staveren en Nienke Westerbeek nemen u mee in het thema. Vragen die aan de orde komen zijn: 

 • Wat maakten de discipelen mee tussen Pasen en Pinksteren? 
 • Waarom kwam de Heilige Geest met Pinksteren? 
 • Wat zijn de gaven van de Heilige Geest? 
 • Hoe kan je vrucht dragen? 
 • Wat is leven door de Heilige Geest?

Family Night!
Het materiaal bevat vier Family Nights. Bianca Boenders van You!ng heeft deze met ons ontwikkeld. Ze vertelt: "Je gaat met You!nGFamilyNights samen bouwen aan je geloof. Tijd met elkaar en gezelligheid. De opdrachten zorgen ervoor dat jullie als gezin en misschien wel samen met meer mensen dan je eigen gezin, een heerlijke tijd hebben en meer naar elkaar toe groeien."

Aanvullend pakket (digitaal)
Het aanvullend pakket is voor € 15,- te koop in de webshop en bevat: 

 • Inleiding op het project met tips uitvoering
 • 2 jongerenavonden leeftijd 12-17 jaar
 • 2 gesprekshandleidingen kleine groep volwassenen
 • 2 preekschetsen
 • Kindernevendienstmateriaal (samengesteld uit 'Vertel het maar')
Bekijk de proef-inzage 
 
Promotie 
Meteen bestellen 
 
Voor bij de kalender 
 
Meer weten? 
Neem contact met ons op via info@ewv.nl of 0342-460010.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband