Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home

Discipelschapscursus Acts29 in Lunteren

24 oktober 2017 gaat de tweede Acts29 discipelschapscursus van start in de Maranathakerk in Lunteren. Acts29 is de discipelschapscursus van het EW en de Wittenberg.

Acts29 - Jij als leerling van Jezus
Als deelnemer ontdek je meer over discipelschap en hoe je in het alledaagse leven meer kunt leven als leerling van Jezus. Belangrijke thema’s zijn: de basisprincipes van discipelschap, luisteren naar Gods stem en de gaven van de Geest. Een inspirerende en uitdagende discipelschapscursus met ervaren docenten in een vertrouwde sfeer en met professionele begeleiding. Bovendien trek je intensief op met gemotiveerde medecursisten, met wie je aan het einde van de cursus ook je ontdekkingen deelt.

Acts29 - iets voor jou?
Je verlangt ernaar om Jezus te volgen en om Gods Koninkrijk - door jou heen - zichtbaar te laten worden. Je verdiept je relatie met God, je leert heel concreet om Jezus te volgen en om te leven vanuit de kracht van de Heilige Geest. Ook krijg je zicht op je eigen roeping en je leert om discipelschap persoonlijk vorm te geven in je eigen leven: je werk, je buurt en je kerk. Acts29 daagt je uit om voluit te leven als leerling van Jezus. 

Locatie:

Maranathakerk
Hertenlaan 37
6741 BG Lunteren 

Prijs:
Het cursusbedrag voor Acts29 bedraagt €249,- per persoon.  

Aanmelden:
Wil je je graag aanmelden voor deze cursus? Klik dan hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Meer informatie op www.acts29.nl.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband