Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Vorming

Bouwstenen Bijbel School

Leren, ontdekken, verlangen en groeien: Dat is waar de Bouwstenen Bijbelschool voor staat. Het is onze missie dat gemeenteleden meer verlangen naar God, Jezus en de Geest in hun leven.

Verdieping

Verdieping in je geloof zoeken betekent dat je meer vrucht mag gaan dragen. Deze Bouwstenen Bijbel School (BBS) biedt daar prachtige handvatten voor.

De Bouwstenen Bijbel School kan opgezet worden in de plaatselijke gemeente met de eigen predikant als docent, evt. samen met collega's of met cursusleiders vanuit het EW. Zestien cursusavonden per seizoen. In principe duurt de school 2 jaar.

Materiaal

Er is prachtig materiaal voor zowel cursist als cursusleider ontwikkeld. Het EW verzorgt de training en begeleiding.

De plaatselijke gemeente zorgt voor een locatie waar de Bijbelschool gehouden kan worden en voor de plaatselijke PR. De BBS is een activiteit die onder de verantwoordelijkheid van de plaatselijke Protestantse gemeente valt.

Interesse..??

Heeft u interesse in het opzetten van een Bouwstenen Bijbelschool in uw eigen gemeente: Vraag dan informatie, een adviesgesprek of een proefles aan (bij voorkeur) per mail bij Rianne Kort-Verkerk of u belt 0342-460010.

Ook is het mogelijk om een keer een les bij te wonen in een naburige gemeente. Ook hiervoor neemt u contact op met Rianne.

Regelmatig worden trainingsdagen gehouden voor trainers en leiding van de BBS-scholen; houd deze site in de gaten voor de data.


Curriculum Bouwstenen Bijbel School

Is er bij ons in de buurt een BBS?

Ja, wij willen ook een BBS starten in onze gemeente

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband