Evangelisch Werkverband

Huidig pad: Home » Vorming » In Christus verbonden

Over de cursusleiders

Cursusleiders Hans en Annie de Weerd: 


Het is onze passie mensen te begeleiden meer in verbinding te komen met hun hart waarin God ook spreekt en werkt. Daardoor komen zij tegelijkertijd dichter bij zichzelf en ontdekken ze hoe God bij hen persoonlijk aanwezig is en wil zijn. Je komt tot leven en dat ervaar je, in je dagelijks leven, in je contact met God, in je relaties en je omgang met anderen.”

Cursusleiders Hans de Weerd Msc; BTh, is na een universitaire opleiding als Natuurkundige en bedrijfskundige opgeleid in het contextueel gedachtengoed en als professioneel coach. Hij was tot voor kort als professioneel coach en veranderkundige in het bedrijfsleven werkzaam. Na een theologie-opleiding met als specialisatie pastorale hulpverlening heeft hij sinds begin 2016 een registratie als kerkelijk werker binnen de PKN. Hij is sinds lange tijd als lid van een gebedsteam bij landelijke conferenties betrokken. Hij verzorgt een gedeelte van het onderwijs en groepsbegeleiding tijdens de verdiepingsweekenden van ConPas. Hij is vicevoorzitter van het bestuur van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland. Hans is op dit moment parttime als vrijwilliger verbonden aan het Evangelisch Werkverband.

Annie de Weerd van Leeuwen (ECP) heeft onder de bedrijfsnaam ConPas  (www.conpas.nl) meer dan 20 jaar ervaring als relatie- gezins-, en familietherapeut. Daarnaast is zij zowel bij de Hogeschool Utrecht als bij de post-hbo opleiding van het Landelijk Steunpunt Verlies en Rouw werkzaam als LVSC supervisor. Ook heeft zij een landelijke erkenning als rouwtherapeut. Zij is jarenlang als lid van een gebedsteam betrokken bij landelijke conferenties. Ook verzorgt ze workshops voor pastorale teams en heeft eigen groepsactiviteiten zoals “Staan op eigen grond””. Ze  geeft mede leiding aan de jaarlijkse serie ConPas verdiepingsweekenden onder het motto: “Kom tot jezelf; meer in verbinding met God; Kom tot Leven!”

Zowel Hans en Annie werken veel met (gedeelten van) het gedachtengoed van Leanne Payne, Simone Pacot, Prof. Ivan Boszormenyi-Nagy.

Terug naar top


Site navigatie

Terug naar top


Evangelisch Werkverband