Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Bidvuurtje

Bid(v)uurtje
Met bidvuurtjes keren we de kerk binnenste buiten. Rond een vuurtje ga je met mensen uit de buurt op een laagdrempelige manier gesprek over geloof, hoop en liefde. Veel mensen zijn de boodschap van de feestdagen vergeten. Bereik mensen met de boodschap van Gods trouw, liefde en genade door de bidvuurtjes.

“Doordat je op de straat zichtbaar bent rond een vuurtje, in de warmte en gezelligheid, ontstaat een plek waar God zelf gezien, gehoord en gevoeld wordt. Gods liefde werkt door mensen heen en wordt voelbaar”, deelt initiatiefnemer ds. Corine Havelaar over haar ervaring met bidvuurtje.

Na de eerste bidvuurtjes in de aanloop naar Kerst 2023, starten we ook nu met Kerst 2024 bidvuurtjes. Niet alleen willen we met mensen delen dat Jezus naar de wereld kwam, maar ook dat Hij stierf en opstond uit de dood en de Heilige Geest schonk.

Ook een bidvuurtje organiseren? Doe mee met het EW en maak gebruik van het bidvuurtje-materiaal vol uitleg, tips en handvaten. Op de onderstaande pagina’s vind je meer informatie over de verschillende bidvuurtjes.

 
Bidvuurtje - Kerstvuurtje
Kerstvuurtje
Lees verder