Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

GemeenteGroeiGroepen

Om te groeien in het geloof is het belangrijk dat je in gesprek kunt gaan met anderen. Om het geloofsgesprek binnen de gemeente te stimuleren zijn de zogeheten GemeenteGroeiGroepen (GGG) opgezet.

GemeenteGroeiGroepen zijn gesprekskringen waarin groei in geloof, gemeenschap en gastvrijheid centraal staan. Het is een vorm van gemeenteopbouw.

Gemeenteleden die een paar jaar op een GemeenteGroeiGroep zitten, ervaren een enorme verdieping in hun geloof en voelen zich opgenomen in een betrokken gemeenschap. Zij komen later vaak terug in de leiding van de gemeente, jeugdwerk, missionair werk etcetera, vanuit een groeiend besef van verantwoordelijkheid voor de gemeente. 

Het Evangelisch Werkverband biedt plaatselijke gemeenten materialen, visieontwikkeling, training en toerusting aan op het gebied van (het starten van) kleine gesprekskringen.

 
GemeenteGroeiGroepen - Wat is een GemeenteGroeiGroep?
Wat is een GemeenteGroeiGroep?
Een GemeenteGroeiGroep (GGG) is een groep mensen uit een christelijke gemeente die op regelmatige basis bij elkaar komen en praten over het geloof en het geloofsgesprek stimuleren.
Lees verder
 
GemeenteGroeiGroepen - Ontmoetingen met Jezus (2021-2022)
Ontmoetingen met Jezus (2021-2022)
Lees verder
 
GemeenteGroeiGroepen - GGG Materiaal 2020
GGG Materiaal 2020
Het nieuwe materiaal voor de GGG-groepen 2020-2021 is uit. Het thema is 'Durf Daniel te zijn' Jezus navolgen buiten je christelijke bubbel. Ieder themaboekje heeft gespreksvragen en achtergrondinformatie bij het Bijbelgedeelte. 
Lees verder
 
GemeenteGroeiGroepen - GGG-Tips
GGG-Tips
Naast de reguliere programma's die in het GGG-materiaal zijn opgenomen, zoals de Bijbellezing en de gespreksvragen, is er ook een programma opgenomen: Do Event. 
Lees verder
 
Seminar GemeenteGroeiGroepen - Landelijke GGG-dag
Landelijke GGG-dag
Met anderen over je geloof spreken of over wat de woorden uit de Bijbel voor jou betekenen? Of jezelf ontwikkelen als gespreksleider? Kom naar de GGG-dag.
Lees verder
 
GemeenteGroeiGroepen - GGG-Ervaringen
GGG-Ervaringen
Het GGG Materiaal heeft impact en veranderd levens.
Lees verder

Wil je samen met andere christenen uit je gemeente of woonplaats groeien in geloof, in gemeenschap en in gastvrijheid? Een GemeenteGroeiGroep is de oefenplek en een themaboekje het hulpmiddel.  Heb je na het lezen nog vragen, neem gerust contact met ons op.