Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

GGG-Ervaringen

Het GGG materiaal heeft impact op de levens van mensen die er mee werken. We vinden het belangrijk om ook deze ervaringen te delen zodat dit tot aanmoediging kan zijn om dit materiaal te gebruiken.

  • GGG is: Op dinsdagavond onder het genot van een kopje koffie/thee met elkaar een Bijbeltekst lezen en die bespreken. Door er samen over te praten en naar elkaar te luisteren, kom ik elke keer tot de conclusie dat ik op deze manier kan groeien in het geloof.
  • Ik doe mee met de GGG, omdat er steeds een ander thema voorbij komt en de daarbij behorende vragen brengen fijne gesprekken op gang.
  • Samen het geloof delen in een vertrouwde omgeving waardoor je door de geloofservaringen van de ander en het behandelen van een Bijbelgedeelte elkaars geloofsleven versterkt. Het voelt als een christelijk gezin waar ieder tot bloei kan komen.
  • GGG betekend voor mij: Samen, in een ongedwongen sfeer, te leren zien wat God ons te zeggen heef. Hierdoor worden je persoonlijke inzichten vergroot of veranderd en groei je in je geloofsleven.
  • Ik vind het fijn om de verschillende inzichten over een bepaalde Bijbeltekst te bespreken. Het is een ontspannen manier van geloofsgenoten zijn – kerk in het klein.
  • De GGG betekend voor mij het samen zijn met fijne mensen om over het geloof te praten. Doordat ik niet gelovig ben opgevoed krijg ik een hoop informatie van deze groep d.m.v. de thema’s die we samen uitwerken. Dit levert leuke gesprekken op.

 

Uitgelicht
Shop GGG-Ervaringen - Dit is Mijn Lichaam
Dit is Mijn Lichaam
€ 12,95
Shop GGG-Ervaringen - Sterk en moedig als Jozua
Sterk en moedig als Jozua
€ 8,95
GGG-Ervaringen - GGG-materiaal 2023-2024
GGG-materiaal 2023-2024
 
Gerelateerde activiteiten
GGG-Ervaringen - GGG-materiaal 2023-2024
GGG-materiaal 2023-2024
GGG-Ervaringen - GGG-materiaal 2022-2023
GGG-materiaal 2022-2023