Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

GGG Materiaal 2020-2021

GGG-materiaal

Ieder jaar, geeft het Evangelisch Werkverband een nieuw themaboekje uit, geschreven door meerdere auteurs. Ieder themaboekje heeft gespreksvragen en achtergrondinformatie bij het Bijbelgedeelte. 

Het nieuwe materiaal voor de GGG-groepen 2020-2021 is uit. Het thema is 'Durf Daniel te zijn' Jezus navolgen buiten je christelijke bubbel. 

Hoe heeft Daniël zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken?
Daniël werkte volgens een opvallende strategie die ook wij goed kunnen gebruiken in onze tijd. Lever je niet uit aan de wereld, maar sluit je ook niet op in je eigen wereld of christelijke bubbel. Stevig verworteld in God, ben je in staat om je takken breed uit te laten waaieren naar de wereld.

Durf Daniël te zijn. Daartoe willen we je uitdagen met dit nieuwe gespreksboek vol achtergrondinformatie en prachtige foto’s.

Daarbij komen allerlei vragen aan de orde: Hoe kan ik Jezus navolgen buiten mijn christelijke bubbel? Zijn er christelijke principes waar niemand aan mag komen? Zie ik God al werkzaam in de (niet- gelovige) wereld en hoe kan ik daarbij aansluiten?

Is er hoop voor de kerk?

 

 

Highlights
  • Jaarlijks een themaboek
  • Onderwijs en praktische toepassing
  • Je steunt ons werk 

 Inkijkexemplaar
Inhoudsopgave
Inkijkversie Durf Daniel te zijn

 

Uitgelicht
Shop GGG Materiaal 2020-2021 - Dit is Mijn Lichaam
Dit is Mijn Lichaam
€ 12,95
Shop GGG Materiaal 2020-2021 - Sterk en moedig als Jozua
Sterk en moedig als Jozua
€ 8,95